Siirry pääsisältöön

Referenssit

Vähemmän puhetta, enemmän tehtyjä töitä – ja upeita kasvutarinoita. Referenssimme tarjoavat näkymän ILMEläiseen suunnitteluun arvokkaiden kumppanuuksiemme ja mieleenpainuvimpien projektiemme kautta.

Peikko Group

Erilaisia betoniliitoksia ja liittopalkkeja elementti- ja paikallavalurakentamiseen valmistava Peikko on myös puuta, terästä ja betonia yhdistävän hybridirakentamisen asiantuntija ja edelläkävijä. 2022 syksyllä Peikko oli valmis lanseeraamaan hybridirakentamiseen tarkoitetun PUUCO®-tuoteperheen. Tuotelanseerauksen lisäksi hybridirakentamisen ympärille tarvittiin puoli vuotta kestävä kampanja, joka samalla toimisi lähtölaukauksena jatkuvaan tekemiseen aihepiirin ympärillä.

XAMK

Tammikuun 2017 alussa toimintansa aloittanut Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu XAMK on alusta saakka tehnyt Suomen korkeakoulukentällä erottuvaa markkinointia. Brändilupaus ja kattoviesti ”Tunne huominen” ja tukiviesti ”Kampuksena koko maailma” olivat iskostuneet Xamkin ensimmäisten vuosien aikana vahvasti eri kohderyhmien tietoisuuteen. Koska koulutusalalla ajassa kiinni ja sen edellä pysyminen on elinehto, lähdettiin Xamkin viestinnällistä identiteettiä päivittämään 2020 lopussa vastaamaan päivittynyttä strategiaa ja uusia, tunnistettuja tarpeita.

Kalaneuvos

Kalaneuvoksen brändi kaipasi kirkastusta ja toiminta tehokkuutta. Asiakkaan haasteena oli brändin epäselvä asema markkinoilla, näkyvyyden puuttuminen ja brändin intensiteetin kasvattaminen. Samalla asiakas etsi luovaa ja idearikasta kumppania, joka toteuttaisi brändillistä markkinointia ja viestinnän kokonaisuuksia.

Kauppakeskus Kale

Rakenteilla olevalta kauppakeskukselta puuttui nimi ja identiteetti. Arkkitehdin suunnittelema sisäilme kaipasi myös viimeistelyä opasteiden ja teippausten osalta. Avajaisten ilmeen suunnittelu tuli myös huomioida osana kokonaisuutta.

Ristek Oy

Ristek Oy valmistaa kattoristikoissa käytettäviä naulalevyjä, ja tuotevalikoimaa täydentävät kattoristikoiden suunnitteluohjelmisto sekä markkinoilla ainutlaatuinen tuotannonohjausjärjestelmä. Vahvistaakseen jalansijaansa markkinoilla, tukeakseen kansainvälistymishankettaan sekä lisätäkseen tietoutta saatavilla olevista ohjelmistoistaan ja kokonaistarjoomasta, Ristek halusi päivittää verkkosivunsa. Suositusten ansiosta Ristek otti yhteyttä Ilmeeseen.