Siirry pääsisältöön

RengascenterMääränpäänä matka – myös jatkuvassa kumppa­nuudessa

Ilme on RengasCenterin pitkäaikainen markkinointiviestinnän kumppani. Yhteistyön alusta alkaen olemme vahvistaneet RengasCenterin brändiä ja sen tunnettuutta strategisesti ja yhdenmukaisesti mm. digimarkkinoinnilla, ilmoituksilla, video- ja radiomainoksilla – aina tiiviissä yhteistyössä asiakkaan tarpeita kuunnellen. Rakennamme asiakkaalle sesonkikohtaiset sisältösuunnitelmat ja ylläpidämme kanavia asiakkaan tukena. Tässä osa tekemisistämme – ota meihin yhteyttä ja kerromme mieluusti lisää!

Konseptoimme, suunnittelemme ja toteutamme RengasCenterin brändimainonnan. Mielikuvitukselliset ja erottuvat brändikampanjat ovat alusta loppuun meidän käsialaamme, ja niitä voi bongata keväisin ja syksyisin televisiossa, radiossa ja lehti-ilmoituksissa.

Konseptoimme, suunnittelemme ja toteutamme vuosittain kaksi suurta tuotevetoista kampanjaa renkaanvaihtosesonkien yhteydessä. Kampanjat sisältävät myymälämainoksia ja ilmoituksia, sosiaalisen median suunnitelman ja toteutuksen, verkkomainontaa, Google Display -mainonnan sekä bannerimainontaa.

Suunnittelemme, käsikirjoitamme ja tuotamme myös videoita markkinointitarkoituksiin. Yhteisen matkan aikana olemme tehneet suoramainontaa myös ammattiajoneuvoille, sekä verkkosivuja yksittäisille RengasCenter-liikkeille.

Kausikampanjoiden ohella teemme jatkuvaa markkinointiviestintää RengasCenterin brändin ja sen edustamien rengas- ja vannemerkkien esille tuomiseksi yhdessä asiakkaamme ja heidän yhteistyökumppaniensa kanssa. Mittaamme ja analysoimme markkinoinnin menestystä sekä kevät- että syyskampanjoinnin päätyttyä, ja arvioimme jatkuvasti tekemisen kehittämistä yhdessä asiakkaan kanssa.

Mitä teimme?

  • Digimarkkinointi
  • Verkkosivut
  • Brändin kehittäminen
  • Konseptisuunnittelu
  • Sosiaalinen media
  • Printtimedia
  • Videotuotanto

Uuden kehittäminen, uudet ideat ja luovuus ovat Ilmeen ehdottomia vahvuuksia

Olemme erittäin tyytyväisiä pitkäaikaiseen yhteistyöhön Ilmeen kanssa. Ilmeeltä saamme kaikki markkinointipalvelut saman katon alta, tehokkaasti ja kokonaiskustannuksiltaan taloudellisesti. Uuden kehittäminen, uudet ideat ja luovuus ovat Ilmeen ehdottomia vahvuuksia, kuten myös nopea – jopa virheetön – toiminta.

Juha Torkkola, Toimitusjohtaja, RengasCenter

Olemme nostaneet asiakkaan tunnettuutta, yhtenäistäneet brändin ilmeen ja auttaneet vakiinnuttamaan ketjun aseman Suomessa.

Onnistumiset

Pitkään jatkuneen yhteisyön ansiosta olemme saavuttaneet asiakkaan luottamuksen ja tunnemme toimialan kuin omat taskumme. Olemme nostaneet asiakkaan tunnettuutta, yhtenäistäneet brändin ilmeen ja auttaneet vakiinnuttamaan ketjun aseman Suomessa.

Kiitän Ilmettä hyvästä viestinnästä ja projektinhallintatyökalusta (Trello), joka on auttanut minua omassa päivittäisessä työssäni RengasCenterin some-kanavien sisällön tuottamisessa. Kun raamit, brändiviestit ja aikataulut on hyvin mietitty ja kalenteroitu, on päivittäisen sisällön aikataulutus ollut sujuvaa. Ilmeen materiaalista on ollut helppoa ja hauskaa jalostaa ideoita ja viestejä jatkokäyttöön.

Sanni Salonen, Key Account Manager, RengasCenter

Rengascenter

RengasCenter on Suomen suurin yrittäjävetoinen ja -omisteinen rengasketjuliike. Valikoima kattaa laajasti kevyen- ja raskaan ajoneuvokaluston rengastarpeita. Ketjuun kuuluu valtakunnallisesti noin kuusikymmentä liikettä. RengasCenter on osa Pohjoismaista DekkPartner-rengasliikkeiden kokonaisuutta, jolla on yhteensä noin 300 liikettä Suomessa, Ruotsissa ja Norjassa.