Siirry pääsisältöön

Toimitus­johtajan paikka auki

ILMEen uuden kipparin rekrytointi on käynnissä. Toimitusjohtajan tärkeimpiä tavoitteita on vahvistaa ILMEen liiketoimintaedellytyksiä, ohjata asiakastyötä strategisempaan suuntaan sekä luotsata aktiivista kasvua. Ihmisläheinen yrityskulttuuri on ILMEessä keskiössä.

Lue lisää
Blogi

ILMEläiset: Heini Karvinen – verkko­kehittäjä on ongelman­ratkaisija

Heini on Ilmeen kokenut WordPress-verkkosivujen kehittäjä, joka innostuu töissä erityisesti soivan suurista pulmista.
Uutinen

Sujuva duetto kassalla

Päivittäistavarakauppojen ikärajavalvonta on sekä osa kassatyöntekijän työtä että ostajan velvollisuus, mutta ennen kaikkea se on yhteistä vastuunkantoa. Toteutimme toista kautta putkeen Päivittäistavarakauppa PTY ry:lle ikärajavalvonnan tärkeydestä muistuttavan kampanjan, joka näkyy ja kuuluu ympäri Suomen kahden vuoden ajan syksystä 2023 alkaen. Kampanja ja sen kannustava, muista välittämisen tärkeydestä muistuttava pääviesti on otettu positiivisesti vastaan.
Blogi

Natiivimainonta – miksi ja miten?

Natiivimainonta on ketterä mainosmuoto, jolla asiakkaat sitoutetaan brändiin aidosti asiakaslähtöisillä ja kiinnostavilla sisällöillä.
Blogi

Skumppaa ja lasauttelua vai rehtiä tekemisen meininkiä?

Millaista on siirtyä asiakkaalta mainostoimistoarkeen? Sisältöstrategi Laura Kääpä ja sisältöspesialisti Anu Rousku ovat kumpikin tehneet hypyn asiakkaan puolelta ILMEelle. Kuinka he ovat kokeneet muutoksen ja mikä siinä kenties yllätti – niin hyvässä kuin pahassa? Ja mitä asiasta ajattelee ILMEen entinen yhteistyökumppani, nykyinen toimitusjohtaja Jonne Seppä?
Blogi

ILMEläiset: Peppi-Lotta Alanen – työ­harjoittelussa rohkeus kasvaa onnistumisien ja osaamisen karttuessa

Peppi-Lotta Alanen on tänä vuonna suorittanut ILMEen Tampereen toimistossa kuuden kuukauden graafisen suunnittelun työharjoittelun. Miten arki mainostoimistossa on yllättänyt, ja mitä harjoittelu on Pepille opettanut?
Blogi

NBF väläytti tekoälyn universumia

Nordic Business Forum sukelsi tänä vuonna muutoksen maailmaan. Muutoksen suunta on selvä, sillä tekoälyn kehitysaskeleet ovat huimat. Vaikka et ymmärtäisi mitään AI:stä, maailma muuttuu ympärilläsi. NBF 2023 määritteli sen muutokseksi, jota tekoäly dominoi. Kurkkaa, mitä lähes 7000 globaalin liiketoimintajohtajan summitissa puhuttiin tekoälystä ja miksi sen kehitystä on seurattava.
Blogi

Mutsina ILMEessä

Vanhemmuudessa ja meidän työssämme on paljon yhtäläisyyksiä. Rakastamme kohtaamisia, niin hiekkalaatikolla kuin asiakastapaamisissa. Toimimme tiiminä, ja parhaaseen lopputulokseen pääsemme kuuntelemalla ja ymmärtämällä eri näkökulmia. Viestinnän asiantuntijamme Kati pohtii perhevapaansa jälkeen työ- ja kotielämän yhdistämistä sekä muutosta.
Blogi

ILMEläiset: Eeva­ Klemetti – harjoittelu on kurkistus alan arkeen­

Opintojen aikana käytävä harjoittelu on paras tapa oppia alan ammattilaisilta ja suunnitella omaa urapolkua. Eeva Klemetti työskenteli Ilmeellä korkeakouluopintoihin liittyvän 5 kuukauden harjoittelun projektikoordinaattorina. Eeva jakaa harkkapaikkaa etsivälle parhaat vinkkinsä sopivan paikan löytämiseen.
Blogi

ILMEläiset: Riikka Saarinen – asiakkuus­johtaja, jonka super­voima on mutkattomuus

”Sytyn onnistumisen tunteesta. Se syntyy vain silloin, kun asiakas on tyytyväinen tekemäämme työhön, ja me itse tunnemme, että olemme tiiminä ja kukin omalla panoksellamme onnistuneet”. Millainen ILMEläinen on asiakkuusjohtaja Riikka Saarinen?
Blogi

Kolme somen trendiä, jotka markkinoijan pitää tietää

Onnistuneen somemarkkinoinnin pohjana toimii somestrategia, jonka avulla some palvelee liiketoiminnan tarpeita suunnitelmallisesti ja mitattavasti. Vankka suunta antaa tilaa trendien tehokkaalle hyödyntämiselle. Sosiaalisen median asiantuntijamme Kirsi Rajala kokosi yhteen kolme vuoden 2023 suurinta trendiä.
Blogi

Rohkeus, joka on kasvanut jo 27 vuotta – Oskari Kariste ja ILMEen DNA

Oskari Kariste perusti Mainostoimisto Ilme Oy:n vain 18-vuotiaana vuonna 1996. Mistä rakentuu ILMEen DNA ja mitä tarkoittaa ILMEen lupaus ”Rohkeus kasvaa”? Annetaan Oskarin kertoa omin sanoin.
Blogi

Hyvinvoiva työntekijä tekee hyvää koko yhteisölle

ILMEellä työntekijöiden hyvinvoinnista huolehtiminen ei ole pelkkää sanahelinää. Lue Lahden yksikönjohtaja Susanna Nipulin ajatuksia siitä, miten luovalla alalla kehitetään hyvinvoivaa työyhteisöä.