Siirry pääsisältöön

NBF väläytti tekoälyn universumia

Nordic Business Forum sukelsi tänä vuonna muutoksen maailmaan. Muutoksen suunta on selvä, sillä tekoälyn kehitysaskeleet ovat huimat. Vaikka et ymmärtäisi mitään AI:stä, maailma muuttuu ympärilläsi. NBF 2023 määritteli sen muutokseksi, jota tekoäly dominoi. Kurkkaa, mitä lähes 7000 globaalin liiketoimintajohtajan summitissa puhuttiin tekoälystä ja miksi sen kehitystä on seurattava.

Lue lisää
Blogi

Mutsina ILMEessä

Vanhemmuudessa ja meidän työssämme on paljon yhtäläisyyksiä. Rakastamme kohtaamisia, niin hiekkalaatikolla kuin asiakastapaamisissa. Toimimme tiiminä, ja parhaaseen lopputulokseen pääsemme kuuntelemalla ja ymmärtämällä eri näkökulmia. Viestinnän asiantuntijamme Kati pohtii perhevapaansa jälkeen työ- ja kotielämän yhdistämistä sekä muutosta.
Blogi

ILMEläiset: Eeva­ Klemetti – harjoittelu on kurkistus alan arkeen­

Opintojen aikana käytävä harjoittelu on paras tapa oppia alan ammattilaisilta ja suunnitella omaa urapolkua. Eeva Klemetti työskenteli Ilmeellä korkeakouluopintoihin liittyvän 5 kuukauden harjoittelun projektikoordinaattorina. Eeva jakaa harkkapaikkaa etsivälle parhaat vinkkinsä sopivan paikan löytämiseen.
Blogi

ILMEläiset: Riikka Saarinen – asiakkuus­johtaja, jonka super­voima on mutkattomuus

”Sytyn onnistumisen tunteesta. Se syntyy vain silloin, kun asiakas on tyytyväinen tekemäämme työhön, ja me itse tunnemme, että olemme tiiminä ja kukin omalla panoksellamme onnistuneet”. Millainen ILMEläinen on asiakkuusjohtaja Riikka Saarinen?
Blogi

Kolme somen trendiä, jotka markkinoijan pitää tietää

Onnistuneen somemarkkinoinnin pohjana toimii somestrategia, jonka avulla some palvelee liiketoiminnan tarpeita suunnitelmallisesti ja mitattavasti. Vankka suunta antaa tilaa trendien tehokkaalle hyödyntämiselle. Sosiaalisen median asiantuntijamme Kirsi Rajala kokosi yhteen kolme vuoden 2023 suurinta trendiä.
Blogi

Hyvinvoiva työntekijä tekee hyvää koko yhteisölle

ILMEellä työntekijöiden hyvinvoinnista huolehtiminen ei ole pelkkää sanahelinää. Lue Lahden yksikönjohtaja Susanna Nipulin ajatuksia siitä, miten luovalla alalla kehitetään hyvinvoivaa työyhteisöä.
Blogi

Rohkeus, joka on kasvanut jo 27 vuotta – Oskari Kariste ja ILMEen DNA

Oskari Kariste perusti Mainostoimisto Ilme Oy:n vain 18-vuotiaana vuonna 1996. Mistä rakentuu ILMEen DNA ja mitä tarkoittaa ILMEen lupaus ”Rohkeus kasvaa”? Annetaan Oskarin kertoa omin sanoin.
Uutinen

Jonne Seppä luotsaamaan Ilmeen kasvua

Mainostoimisto Ilme Oy on nimittänyt Jonne Sepän toimitusjohtajakseen 17.4.2023 alkaen. Ihmisläheinen yrityskulttuuri on lähellä Sepän sydäntä ja hänen toimintatapansa keskiössä.
Blogi

Sosiaalisen median ja some­markki­noinnin usein kysytyt kysymykset

Sosiaalinen media on yksi markkinoinnin tehokkain ja mitattavin väylä tavoittaa yrityksen asiakkaat. Lue sisältöspesialisti Kirsi Rajalan vastaukset useimmin kysyttyihin somemarkkinoinnin kysymyksiin!
Blogi

Hakukone­markki­noinnin eli SEMin usein kysytyt kysymykset

Hakukonemarkkinointi (SEM, Search Engine Marketing) on yksi tärkeimmistä ja kustannustehokkaimmista markkinoinnin muodoista. Digimarkkinoinnin suunnittelija ja Google-guru Juho Tossavainen tietää, miten yrityksesi löydetään ensimmäisten joukossa, kun sitä etsitään verkosta.
Blogi

Verkkosivu-uudistuksen usein kysytyt kysymykset

Osaava tiimi, osallistava prosessi, oma yhteyshenkilö ja sinä. Tälle pohjalle perustuu sujuva ja uudistava verkkopalveluprojekti ILMEen kanssa. Senior Web Developer Riku Turunen kertoo, mitä kannattaa ottaa huomioon verkkosivu-uudistuksessa.
Blogi

Loppu kaaokselle – workflow takaa työrauhan sisältö­markkinointiin

Mikä sisältöstrategia? Mikä workflow? Sisältöspesialistimme Kirsi Rajala antaa parhaat vinkkinsä siihen, miten selvitä kuivin jaloin jatkuvan sisällöntuotannon aallokoissa.
Jenni Lehterikorpi
Blogi

Vahva yhteistyö kannattaa ­– näin se rakentuu

Parhaimmillaan mainostoimisto on yrityksen markkinoinnista vastaavan luotetuin sparraaja ja tukipilari. Tampereen yksikönjohtajamme Jenni Lehterikorpi jakaa näkemyksensä hyvästä kumppanuudesta.