Siirry pääsisältöön

Kesän yhteystiedot

Lomailemme heinä-elokuussa, mutta palvelemme yhteistyö-, asiakkuus- ja WP-ylläpitoasioissa koko kesän. Katso yhteystiedot täältä!

Lue lisää
Blogi

Kun tänään lähden

Sisältöasiantuntija Anu Rousku kirjoittaa blogissaan lähtemisen vaikeudesta, mainostoimistomaailman opeista ja kiemuroista, sekä työnteosta ILMEellä.
Uutinen

Xamkin uusi verkko­palvelu hyödyntää tekoäly­avusteisesti luotua kuva­maailmaa

Kaakkois-Suomen ammattikorkeakoulu Xamkin 19.6. avattu uusi verkkopalvelu on pitkän kehitystyön hedelmä. ILME oli mukana työssä luomassa uutta käyttöliittymää ja käyttökokemusta sekä uusia brändikuvia.
Uutinen

Pitkän linjan luova suunnittelija Risto Etelämäki ILMEen riveihin

Markkinointiviestinnän konkari Risto Etelämäki aloittaa ILMEellä copywriterina 24.6.2024. Viimeisen vuoden freelancerina työskennellyt Risto on tehnyt pitkän uran eri toimistoissa ja eri rooleissa.
Uutinen

Peppi-Lotta Alanen tuo raikasta näkemystä suunnittelu- ja projekti­työhön

Peppi-Lotta Alanen palaa ILMEen riveihin puolen vuoden tauon jälkeen vakituiseen Junior AD / projektikoordinaattorin rooliin.
Uutinen

Luovuuden ammattilainen Antti Toivanen palaa ILMEelle

AD Antti Toivanen palaa ILMEelle neljän vuoden oppimatkan jälkeen. Mukanaan Antti tuo sekä pitkän uran mukanaan tuoman kokemuksen sekä innostuksen oppia uutta joka päivä.
Uutinen

Elina Jussila vahvistaa ILMEen strategista sisältö­osaamista

Luova kirjoittaja Elina Jussila aloitti ILMEessä copywriterina 5.3.2024. Elinalla on runsaasti osaamista erityisesti B2C-puolelta.
Uutinen

Ari Reinikainen aloitti ILMEen 3D- ja AV-suunnit­telijana

Vaikuttavien videoiden ja animaatioiden taituri Ari Reinikainen aloitti ILMEessä 3D- ja AV-suunnittelijana 6.2.2024. Arin erikoisosaamista ovat 3D-animointi ja visuaaliset tehosteet, myös elokuvauksellinen tyyli on hänelle omiaan.
Uutinen

Arjen kivi­­­jalka kauppa­keskus Kivis

Kauppakeskus Kiviksen avausta ennakoivat niin mittavat rakennus-, vuokraus- ja suunnitteluhankkeet kuin ILMEen hyppysissä brändin rakentaminen ja markkinoinnin suunnittelu sekä toteutus.
Uutinen

Mikko Nisula tuo uutta strategista otetta asiakkaillemme

Pitkän linjan markkinointikonkari Mikko Nisula on aloittanut ILMEen asiakkuusjohtajana ja strategina 4.12.2023. Hän on aiemmissa töissään vastannut mm. digimarkkinoinnin projekteista, asiakkuuksien kehittämisestä sekä luovien tiimien johtamisesta.
Uutinen

Toimitus­johtajan paikka auki

ILMEen uuden kipparin rekrytointi on käynnissä. Toimitusjohtajan tärkeimpiä tavoitteita on vahvistaa ILMEen liiketoimintaedellytyksiä, ohjata asiakastyötä strategisempaan suuntaan sekä luotsata aktiivista kasvua. Ihmisläheinen yrityskulttuuri on ILMEessä keskiössä.
Blogi

ILMEläiset: Heini Karvinen – verkko­kehittäjä on ongelman­ratkaisija

Heini on Ilmeen kokenut WordPress-verkkosivujen kehittäjä, joka innostuu töissä erityisesti soivan suurista pulmista.
Uutinen

Sujuva duetto kassalla

Päivittäistavarakauppojen ikärajavalvonta on sekä osa kassatyöntekijän työtä että ostajan velvollisuus, mutta ennen kaikkea se on yhteistä vastuunkantoa. Toteutimme toista kautta putkeen Päivittäistavarakauppa PTY ry:lle ikärajavalvonnan tärkeydestä muistuttavan kampanjan, joka näkyy ja kuuluu ympäri Suomen kahden vuoden ajan syksystä 2023 alkaen. Kampanja ja sen kannustava, muista välittämisen tärkeydestä muistuttava pääviesti on otettu positiivisesti vastaan.