Ilme on Lahdessa ja Tampereella toimiva markkinoinnin ja viestinnän toimisto, jonka palveluvalikoimaan kuuluu kaikki, mitä asiakkaat tarvitsevat erottuakseen kilpailijoistaan. Kaikkiin tarpeisiin, ideasta lopputoteutukseen asti.

Kulttuurimme

Toimintamme keskeisenä tavoitteena on kasvu – asiakkaidemme liiketoiminnan, meidän liiketoimintamme ja ilmeläisten kasvu. Se on paljon sanottu, mutta se myös antaa meille valtavaa draivia.

Missiomme on luoda arvoa vuorovaikutuksessa. Kokemuksemme mukaan arvo muodostuu risteyksissä, joissa eri näkökulmat ja taustat kohtaavat ja muovaavat ajatteluamme entistäkin terävämmäksi.

Työssämme viihtymistä ja menestymistä viitoittaa paljolti työpäiväkokemus. Haluamme löytää jokaisesta päivästä merkityksellisyyttä. Sitä osaltaan luovat mahdollisuus kasvaa ja kehittyä yksilönä sekä yhteisönä.

Arvomme

Rakkaudesta lajiin.

Kroppa pelissä.

Uskallan ajatella ääneen.

Olemme palveluksessasi.

Suomen paras markkinointialan työpaikka

Osallistuimme viidesti Suomen parhaat työpaikat -tutkimukseen ja olimme joka vuosi maamme paras markkinointialan työpaikka. Vuosittainen tutkimus on osa maailman suurinta ja arvostetuinta hyvien työpaikkojen tutkimusta. Great Place to Work® tutkii ja palkitsee johtavia työpaikkoja noin 50 maassa.

Avainlukumme

North Start

Tytäryhtiömme North Start luotsaa kansainvälisesti houkuttelevia tuotteita ja palveluja tarjoavia suomalaisia yrityksiä hakemaan kasvumahdollisuuksia Yhdysvaltojen markkinoilta. Lue lisää >