Siirry pääsisältöön

ILME

Asian­tuntija­työtä luovuudella ja inhimilli­syydellä

ILME on sekä markkinointiviestinnän strateginen kumppani että luovien tekijöiden lämminhenkinen yhteisö. Toimistomme palvelevat Lahdessa ja Tampereella sekä digitaalisesti kaikkialla maailmassa.

Kaikki lähtee halusta innostua

Mainostoimisto ILMEen tarina alkaa vuodesta 1997, kun 18-vuotias lahtelainen Oskari Kariste perusti ensimmäisen yrityksensä. Tänä päivänä ILME työllistää yli 30 markkinointiviestinnän ammattilaista kahdessa toimipisteessä Lahdessa ja Tampereella. ILME on ollut vuosien varrella osana lukemattomien asiakkaiden menestys- ja kasvutarinoita.

Alusta asti tärkeä osa ILMEen DNA:ta on ollut olla merkityksellinen kumppani asiakkaillemme sekä hauska ja innostava työpaikka ilmeläisille. Olemme edelleen kaikin tavoin ihmislähtöinen yritys, joka pitää huolta työntekijöistään – ja jossa hyvinvoinnista syntyy kyky ja tahto tehdä alan makeimpia duuneja.

Lue Oskarin haastattelu

ILMEessä ihaninta on ihmiset ja vapaus olla mitä on. Se, että saa tehdä huikean luovissa ja erilaisissa tiimeissä töitä. ILME on sellainen lämmön ja yhteisen energian yhteisö, jossa jopa välillä ”ei niin hyvät” päivät voi muuttua yhtäkkiä parhaiksi.

Satu Inberg, Asiakkuusjohtaja

0vuotta

0työkaveria

0toimistoa

0yhteistä ulkomaan­matkaa

0Slack-kanavaa

0yksisarvinen

Rohkeus kasvaa yhdessä tehden

Vuonna 2022 tehtyjen brändikyselyjen perusteella ILME tunnetaan sekä omien työntekijöidemme että asiakkaidemme keskuudessa helposti lähestyttävänä ja laadukkaana, luovana toimijana. Pitkäaikaiset asiakkuus- ja työsuhteet toistavat samaa tarinaa; meillä ja meidän kanssamme on innostavaa ja mukavaa tehdä töitä. Sisäisissä kyselyissämme ILMEen parhaana puolena loistaa aina jokaisen vapaus olla oma aito itsensä.

Vahva arvopohja, yhteishenki ja ripaus luovaa hulluutta tekevät ILMEestä ILMEen. Alalla, jolla kilpailu on kovaa, erottaudumme aidolla välittämisellä ja uniikilla tietotaidolla, jota kehitämme jatkuvasti. Meillä välittäminen ei ole sanahelinää, vaan panostamme suunnitelmallisesti ilmeläisten hyvinvointiin ja ammatilliseen kehitykseen.

Lue lisää

ILMEen arvot

Rakkaudesta lajiin

Intohimoa oivalluksiin ja uusiin asioihin 24/7. Rakkaus lajiin syntyy itsensä toteuttamisesta – halusta luoda uutta. Se on sisäänrakennettu tunne ja halu tehdä enemmän kuin pyydetään.

Uskallan ajatella ääneen

Välittävää suorapuheisuutta ja kykyä ymmärtää, mitä muut pyrkivät sanomaan. Meillä jokaisella on vastuu kuunnella hyvin ja pyrkiä ymmärtämään, mitä puhuja tarkoittaa, sekä mahdollisuus jakaa omat ajatuksemme yhteiseksi hyödyksi.

Kroppa pelissä

”I will either find a way, or make one.” Jokaisella meistä on tahtotila puskea eteenpäin sekä yksin että yhdessä. Maaliin pääsy vaatii joskus verta, hikeä ja kyyneliä, mutta on aina vaivan arvoista.

Olemme palveluksessasi

Kohteliasta rehellisyyttä asiakkaan eduksi. Palvelu tarkoittaa, että koko suunnittelutiimi ymmärtää, mikä asiakkaalle on tärkeää ja miksi, mitä asiakas tarvitsee ja mikä tekee asiakkaasta tyytyväisen.

ILMEellä on mahtava porukka ammattilaisia, ja ilmeläisenä tulee fiilis, että työnantajaa oikeasti kiinnostaa kuunnella työntekijöitä. Meillä on ymmärretty, että hyvinvoiva ja motivoitunut työntekijä tekee myös hyvää työtä asiakkaillemme.

Akseli Kilpinen, Art Director

Tule osaksi tarinaamme

Kiinnostaako ilmeläisyys? Tutustumme mieluusti sekä alan konkareihin että keltanokkiin ja kaikkiin siltä väliltä. Pääasia on, että arvomme ja tekemisemme resonoivat. Laita avoin hakemus osoitteeseen  ja kuullaan pian! Avoimet työpaikkamme löydät täältä.