Siirry pääsisältöön

Palvelut

Kasvua tulevaisuus­lähtöisen ajattelun ja rohkean luovuuden myötä

Jos tavoittelet kasvua strategisen ajattelun, vahvan brändin ja yhtenäisen brändikokemuksen kautta, saat parasta arvoa ja oman tiimisi ILMEeltä.

Strategia­työ ja kaupal­listaminen

Löydämme mahdollisuuksia liiketoiminnan kasvulle ja kehittämiselle yhdistämällä syväluotaavan asiakasymmärryksen luovaan ja oivaltavaan ajatteluun.

  • strategiamuotoilu ja -viestintä
  • kaupallisten konseptien luominen
  • tuotteiden ja palveluiden suunnittelu ja kaupallistaminen

Brändi

Luomme ja vahvistamme brändejä, jotka resonoivat kohderyhmissä, herättävät tunteita ja mahdollistavat uutta liiketoimintaa.

  • asiakaslähtöisten brändistrategioiden suunnittelu ja kirkastaminen
  • brändi-identiteettien suunnittelu
  • brändinhallinta ja viestintä

Kokemus­muotoilu

Muotoilemme yhtenäisen brändikokemuksen asiakaspolun eri vaiheisiin ja kohtaamispisteisiin.

  • tuotteiden ja palveluiden muotoilu ja viestintä
  • digitaalisten ja fyysisten jälleenmyyntiympäristöjen muotoilu
  • työnantajamielikuvan muotoilu ja kehittäminen

Lisää arvoa kumppanuudesta

Hyvässä kumppanuudessa arvoa syntyy jatkuvasti, kun vuorovaikutus on tiivistä ja ymmärryksellä on runsaasti tilaa syventyä. Kartutetun tiedon ja näkemyksen avulla voimme auttaa asiakkaitamme saavuttamaan ja ylittämään liiketoiminnalle asetetut tavoitteet. Paras menestyksen mahdollistaja on tapamme toimia – yhteinen polku, jolla toteutukseen edetään ymmärryksen ja oivalluksen kautta tutkien, määrittäen ja kehittäen.

Ymmärrys

ILME rakentaa yhteisymmärrystä.

Ymmärtämällä asiakkaan liiketoiminnan ja toimintaympäristön keskeisiä tekijöitä pystymme aidosti vaikuttamaan kilpailukyvyn kehittämiseen.

Oivallus

ILME ratkaisee oivaltavasti.

Hyödyntämällä tietoon ja mahdollisuuksiin perustuvaa luovaa ajattelua löydämme oivaltavia tapoja erottua kilpailukentällä.

Toteutus

ILME toteuttaa sen, minkä suunnittelee.

Kun asiakasymmärryksestä ja luovasta ajattelusta syntyvä näkemys viedään toteutukseen, on toiminta johdonmukaista ja menestys mitattavaa.

Lähdetään liikkeelle

Hyötyisikö sinun yrityksesi luovasta ja strategisesta ajattelusta sekä erottuvasta markkinointiviestinnästä? Yhteinen polkumme voi alkaa jo tänään. Avataan yhteys ja tavataan, tutustutaan ja sovitaan askeleet.

Ota yhteyttä

Lomakkeessa kysytään henkilötietojasi, jotta pystymme olemaan yhteyksissä asiaasi koskien. Yhteystietosi välitetään suoraan käsittelevälle henkilölle, eikä niitä tallenneta palvelimelle. *-merkityt kentät pitää olla täytettynä, jotta lomake voidaan lähettää.