Kuuntelu, ymmärrys, toteutus

Olemme kokonaisvaltainen markkinointitoimisto. Työskentelemme asiakkaidemme kanssa yhdessä lähes 40 omistautuneen ammattilaisen voimin. Autamme asiakkaitamme saavuttamaan markkinointiin ja myyntiin liittyvät tavoitteensa. Toimintamme kantava voima on kuuntelu, liiketoimintaymmärrys ja toimiminen yhteisten päämäärien eteen.

Osallistamme, haastamme, fasilitoimme ja toimimme. Se mikä erottaa meidät muista, on yhteinen matka: suunnitelmien vieminen käytännön teoiksi. 

Strategia

Menestyksekäs markkinointiviestintä perustuu johdonmukaiseen strategiaan. Kirkastamme yrityksesi nykyisen markkinointiviestintästrategian, täsmennämme asiakasymmärrystä tai kiteytämme uudelleen brändin ytimen.

Konseptit ja suunnitelmat

Konseptit auttavat hahmottamaan mitä brändi edustaa ja tarjoaa. Me Ilmeellä teemme konsepteja ja suunnitelmia mitä moninaisimpiin tarpeisiin: laajoja konsepteja kokonaispalveluihin tai suunnitelmia esimerkiksi kampanjoihin, tuotelanseerauksiin tai kaupallistamiseen.

Sisällöt ja tuotanto

Luomme 38 omistautuneen ammattilaisen voimin sisältöjä kaikille media-alustoille, kaikissa muodoissa. Toimitamme laajoja, ketjuohjattuja kokonaisuuksia  tai tuotamme yksittäisiä, puhuttelevia sisältöjä tarpeenne mukaan.

Strategiat ja suunnitelmat

Menestyksekäs markkinointiviestintä perustuu johdonmukaiseen strategiaan. Kirkastamme yrityksesi nykyisen markkinointiviestintästrategian, täsmennämme asiakasymmärrystä tai kiteytämme uudelleen brändin ytimen. Tehokkaalla Flash & Go -prosessillamme mittaat myös liiketoimintastrategiasi toimivuuden. Kaikki prosessimme tuottavat ymmärrettäviä, käytännöllisiä ja arkeen istuvia ratkaisuja – ei pöytälaatikossa pölyyntyviä dokumentteja.

Viestintä

Strategian mukaiset viestit ovat paitsi tehokkaita myös mieleenpainuvia. Muotoilemme viestinnän taustamäärittelyt, kuten yrityksesi tone of voicen, ydinviestit ja kohderyhmät, ja yhdistämme niihin mielenkiintoisen sanoman. Viestintästrategiat ja vuosisuunnitelmat suunnitellaan toimiviksi ja toteutettaviksi kokonaisuuksiksi, niitä monitoroidaan ja mitataan ja vastaamme myös niiden jatkuvasta kehittämisestä. Tuotamme puhuttelevaa sisältöä yksittäisistä postauksista koko viestinnän hallintaan, valintasi mukaan.

SoMe

Somessa tavoitat yleisösi kustannustehokkaasti ja rakennat brändiäsi heidän arjessaan. Opimme yhdessä tuntemaan kohderyhmäsi, mittaamaan ja hyödyntämään dataa alati kiinnostavampaan sisältöön. Tavoitteellinen tekeminen lähtee aina strategiasta: miksi me olemme kanavassa, kenelle puhumme ja mitä haluamme sanoa. Ja mitä meistä halutaan kuulla? Autamme rakentamaan näitä yhteyksiä. Lisäksi toteutamme mm. sosiaalisen median kampanjoita, mittauksia, luomme kiinnostavia sisältöjä ja konsultoimme ja koulutamme mm. henkilöstön some-valmiuksia tai yrityksen LinkedIn-profiilin nostossa.

Graafinen suunnittelu

Graafinen suunnittelu ei ole pelkkä yrityksen nimi, logo tai yksittäinen kampanja, vaan osa brändinhallintaa. Brändin pitkäjänteinen rakentaminen edellyttää, että visuaalinen identiteetti tukee brändiä ja on kaikissa kohtaamisissa tavoitellun mielikuvan mukainen. Ilmeen suunnittelijoista löydät monialaisia osaajia kuvittajista ja datan visualisoijista brändin rakentajiin.

Valokuvat

Brändikuvakonseptit ja kuvatuotannot tekevät brändistäsi mieleenpainuvan ja erottuvan. Luomme konseptin osaksi visuaalista identitettiä, suunnittelemme kuvaukset ja hoidamme kuvausjärjestelyt. Halusitpa kertoa tarinoita, kuvata palveluja tai tehdä arjestanne näkyvää – voimme auttaa. Studiomme ja liikkuva kalustomme mahdollistaa kuvaukset kaikissa olosuhteissa ja sijainneissa.

Video- ja äänituotannot

Animaatiot sekä 3D- ja videotuotannot ovat modernia tarinankerrontaa. Kuvaa ja ääntä yhdistämällä puhuttelet yleisöäsi voimakkaasti myös tunnetasolla. Brändikuvakonseptit ja kuvatuotannot tekevät brändistäsi unohtumattoman! Käsikirjoitamme ja toteutamme myös radiomainoksia sekä sävellämme musiikkia.