Kuuntelu, ymmärrys ja toteutus

Olemme kokonaisvaltainen markkinointiviestinnän toimisto. Työskentelemme asiakkaidemme kanssa tiiviissä yhteistyössä lähes 40 omistautuneen ammattilaisen voimin. Autamme asiakkaitamme saavuttamaan markkinointiin, viestintään ja myyntiin liittyvät tavoitteensa. Toimintamme kantavia voimia ovat kuuntelu, liiketoiminnan ymmärrys sekä toiminta yhteisten päämäärien eteen.

Osallistamme, haastamme, fasilitoimme ja toimimme. Se, mikä erottaa meidät muista, on yhteinen matka: yhdessä kumppaniemme kanssa viemme suunnitelmat käytännön teoiksi.

Strategia

Menestyksekäs markkinointiviestintä perustuu johdonmukaiseen strategiaan. Kirkastamme yrityksesi nykyisen markkinointiviestintästrategian, täsmennämme asiakasymmärrystä tai kiteytämme uudelleen brändin ytimen.

Konseptit ja suunnitelmat

Konseptit auttavat hahmottamaan, mitä brändi edustaa ja tarjoaa. Me Ilmeellä teemme konsepteja ja suunnitelmia mitä moninaisimpiin tarpeisiin: laajoja konsepteja kokonaispalveluihin tai suunnitelmia esimerkiksi kampanjoihin, tuotelanseerauksiin tai kaupallistamiseen.

Sisällöt ja tuotanto

Luomme lähes 40 omistautuneen ammattilaisen voimin sisältöjä kaikille media-alustoille, kaikissa muodoissa. Toimitamme laajoja, ketjuohjattuja kokonaisuuksia tai tuotamme yksittäisiä, puhuttelevia sisältöjä tarpeenne mukaan.

Strategiat ja suunnitelmat

Menestyksekäs markkinointiviestintä perustuu johdonmukaiseen strategiaan. Kirkastamme yrityksesi nykyisen markkinointiviestintästrategian, täsmennämme asiakasymmärrystä tai kiteytämme uudelleen brändin ytimen. Tehokkaalla Flash & Go -prosessillamme mittaat myös liiketoimintastrategiasi toimivuuden. Kaikki prosessimme tuottavat ymmärrettäviä, käytännöllisiä ja arkeen istuvia ratkaisuja – ei pöytälaatikossa pölyyntyviä dokumentteja.

Graafinen suunnittelu

Visuaalinen ilme ei ole pelkkä yrityksen nimi, logo tai yksittäinen kampanja, vaan osa brändinhallintaa. Brändin pitkäjänteinen rakentaminen edellyttää, että visuaalinen identiteetti tukee brändiä ja on kaikissa kohtaamisissa tavoitellun mielikuvan mukainen. Suunnittelijoistamme löydät monialaisia osaajia kuvittajista ja datan visualisoijista brändin rakentajiin.

Viestintä

Strategian mukaiset viestit ovat paitsi tehokkaita myös mieleenpainuvia. Muotoilemme viestinnän taustamäärittelyt, kuten yrityksesi tone of voicen, ydinviestit ja kohderyhmät, ja yhdistämme niihin mielenkiintoisen sanoman. Viestintästrategiat ja -suunnitelmat laaditaan aidosti toimiviksi ja toteutettaviksi kokonaisuuksiksi, ja niiden tuloksia seurataan ja mitataan. Vastaamme myös niiden jatkuvasta kehittämisestä. Tuotamme puhuttelevaa sisältöä yksittäisistä postauksista koko viestinnän hallintaan, valintasi mukaan.

Some

Sosiaalisessa mediassa tavoitat yleisösi kustannustehokkaasti ja rakennat brändiäsi heidän arjessaan. Opimme yhdessä tuntemaan kohderyhmäsi, mittaamaan ja hyödyntämään dataa alati kiinnostavampaan sisältöön. Tavoitteellinen tekeminen lähtee aina strategiasta – määrittelemme, miksi viestimme valituissa some-kanavissa, kenelle puhumme, mitä haluamme sanoa ja mitä meistä halutaan kuulla. Toteutamme some-kampanjoita, luomme kiinnostavia sisältöjä, mittaamme tuloksia, konsultoimme sekä koulutamme henkilöstön some-valmiutta.

Valokuvaus

Brändikuvakonseptit ja kuvatuotannot tekevät brändistäsi mieleenpainuvan ja erottuvan. Luomme konseptin osaksi visuaalista identiteettiä, suunnittelemme kuvaukset ja hoidamme kuvausjärjestelyt. Halusitpa kertoa tarinoita, kuvata palveluja tai tehdä arjestanne näkyvää – olemme avuksesi. Studiomme ja liikkuva kalustomme mahdollistavat kuvaukset kaikissa olosuhteissa ja sijainneissa.

Video- ja äänituotanto

Animaatiot sekä 3D- ja videotuotannot ovat modernia tarinankerrontaa. Kuvaa ja ääntä yhdistämällä puhuttelet yleisöäsi voimakkaasti myös tunnetasolla. Brändikuvakonseptit ja kuvatuotannot tekevät brändistäsi unohtumattoman! Käsikirjoitamme ja toteutamme myös radiomainoksia sekä sävellämme musiikkia.