Oletko sinä tuleva somemainonnan osaajamme tai digigurumme?

Etsimme iloiseen, ideoivaan ja nälkäiseen joukkoomme Tampereella ja Lahdessa kahta tiimipeluria: someosaajaa ja digigurua, joilla on taito pitää monia lankoja käsissään.

Olet ulospäinsuuntautunut ja toimit parhaiten vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa. Molempiin työtehtäviin kuuluu asiakkaidemme liiketoiminnan ja tarpeiden ymmärtäminen sekä heidän tavoitteidensa suunnittelu ja toteutus. Käytännössä tämä tarkoittaa kuuntelua, oivaltamista ja nerokkaita ideoita.

Olemme määritelleet osaamistarpeemme molempiin tehtäviin. Jos omaat vain osan alla olevista määritellyistä asioista, mutta sinulla on muita supervoimia, älä epäröi lähettää hakemusta. Kerro miten itse näet osaamisesi!

1. Someosaajana olet maksetun somen asiantuntija. Hallitset sujuvasti ainakin Facebookin, Instagramin, LinkedInin, Youtuben ja Twitterin meiningit ja osaat suunnitella, hallinnoida, analysoida ja raportoida mainontaa ja sisältöjä edellä mainituissa. Sisällöntuotanto samaisiin kanaviin on intohimosi ja uiskentelet sosiaalisessa mediassa sulavasti. Haemme tehtävään jo aiempaa työkokemusta omaavaa tekijää.

2. Digiguruna pääasialliset osaamisesi liittyvät Google-mainontaan ja/tai markkinoinnin automaatioon (olemme Hubspotin virallinen partneri). Näissä kanavissa hyvä suunnittelu ja ymmärrys ovat kaiken a ja o, joten osaat analysoida, perustella ja ehdottaa parhaita ratkaisuja ja tapoja toimia. Digigurultamme toivomme sisällöntuotantokokemusta tai kykyä työskennellä tiiviinä tiiminä sisällöntuottajiemme kanssa.

Työskentelet molemmissa toimipisteissä Lahdessa ja Tampereella ja työhösi kuuluu liikkuminen yksiköstä toiseen, vaikka kotipesäsi voi olla kummassa tahansa kaupungissa. Työsi edellyttää mahdollisuutta matkustaa Suomen rajojen sisäpuolella, ja etuna on ajokortti ja auto, vaihtoehtoisesti käytämme julkisia liikennevälineitä.

Iloinen yhteisömme työskentelee Tampereella Finlaysonin alueella ja Lahdessa Malskilla. Matalahierarkisessa organisaatiossamme panostetaan henkilöstön kehittymiseen ja hyvinvointiin. Toivomme, että sinullakin on henkilökohtaisia unelmia työhösi liittyen ja haluat toteuttaa niitä meillä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 10. marraskuuta mennessä osoitteeseen: rekry@ilme.fi. Laita hakemuksesi aiheeksi: Someosaaja tai Digiguru. Kutsumme haastatteluun meille sopivimmat tyypit viikoilla 47–48 ja täytämme paikat sopivien henkilöiden löydyttyä.

Lisätietoja tehtävistä voit kysyä digistrategiltamme Suvi Hörköltä puhelimitse tiistaina 27.10. klo 14–16. Suville voit soittaa numeroon 040 745 5837.