Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja. Tietysti on hienoa, että sinua kiinnostaa työskennellä meidän kanssamme, huikeassa joukossa! Laita siis vaikka avoin hakemus, niin palataan asiaan. Tsekkaa myös harkkamahdollisuudet.

Harjoittelu Ilmeellä

Tarjoamme harjoittelupaikkoja esimerkiksi myynnin, markkinoinnin, viestinnän, videotuotannon ja vaikkapa sosiaalisen median opiskelijoille. Usein harjoittelijamme ovat opintojensa loppusuoralla ja harjoitteluaika on yli kaksi kuukautta. Meillä harjoittelijana tulet aina osaksi tiimejämme ja teet aivan oikeita töitä, osaamisesi mukaan. Tavoitteemme on, että harjoittelussasi opit paljon alalta ja saat kokemusta käytännön työstä ja myös me ilmeläiset opimme sinulta samaan aikaan. Mikäli harjoittelupaikka Ilmeessä kiinnostaa, ota yhteyttä joko rekry.lahti@ilme.fi tai rekry.tampere@ilme.fi.

Avoin hakemus

Meillä on aina tilaa lahjakkuudelle. Arvomme ovat kroppa pelissä, rakkaudesta lajiin, uskallan ajatella ääneen ja olemme palveluammatissa. Tästä on työssämme kyse. Näkemyksellinen ammattilainen tai nuori osaaja, jos jokin sisälläsi liikahti, niin ota yhteyttä – matkasi ilmeläiseksi saattoi juuri alkaa. Ota meihin yhteyttä ja kerro osaamisestasi sekä haaveistasi: rekry.lahti@ilme.fi tai rekry.tampere@ilme.fi.