Asiakasvastuullinen bränditaituri


Vahvistamme osaamistamme ja haemme Tampereelle luovaa tiiminvetäjää. Työhösi kuuluu asiakkaidemme hyvinvoinnista huolehtiminen ja tarpeiden tunnistaminen, uusasiakashankinta sekä core-osaamisesi mukaan muotoutuva luova työ.

Työsi voi painottua strategiseen suunnitteluun, konseptointiin, viestintään tai palvelumuotoiluun. Ymmärrät mitä brändinhallinta merkitsee ja kuinka työtä käytännössä toteutetaan asiakkaiden kanssa. Työskentelet tiimisi kanssa kiinnostavien brändien parissa – meillä asiakas on aina ykkönen. Arvostamme kykyä luoda pitkiä asiakassuhteita sekä lämpimiä suhteita asiakkaidemme kanssa.

Meillä työskentelet tiiminvetäjänä, mikä tarkoittaa myös budjettivastuuta. Budjetin toteutumisesta vastaat yhdessä projektipäälliköiden kanssa. Toivomme myös kykyä huolehtia tiimistäsi kaikella rakkaudella.

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Työsuhde on vakituinen.

Mahdolliset kysymykset sekä hakemukset palkkatoiveineen voit osoittaa Hanna Jokiselle (strategi, yksikönjohtaja / Tampere): hanna@ilme.fi


Harjoittelu Ilmeellä

Tarjoamme harjoittelupaikkoja esimerkiksi markkinoinnin, viestinnän, myynnin, videotuotannon ja vaikkapa sosiaalisen median opiskelijoille. Usein harjoittelijamme ovat opintojensa loppusuoralla ja harjoitteluaika on yli kaksi kuukautta. Meillä harjoittelijana tulet aina osaksi tiimejämme ja teet aivan oikeita töitä, osaamisesi mukaan. Tavoitteemme on, että harjoittelussasi opit paljon alalta ja saat kokemusta käytännön työstä ja myös me ilmeläiset opimme sinulta samaan aikaan. Mikäli harjoittelupaikka Ilmeessä kiinnostaa, ota yhteyttä rekry.lahti@ilme.fi tai rekry.tampere@ilme.fi.


Avoin hakemus

Mahtavaa, että olet kiinnostunut työskentelemään meidän kanssamme – huikeassa porukassamme! Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja. Laitathan meille kuitenkin avoimen hakemuksesi, kerro osaamisestasi ja haaveistasi – matkasi ilmeläiseksi saattoi juuri alkaa. Ota yhteyttä: rekry.lahti@ilme.fi tai rekry.tampere@ilme.fi.