Myynnin ja asiakkuuksien johtamisen osaaja, Lahti

Meitä ajaa rohkeus kasvaa. Haluamme auttaa enemmän ja useampia asiakkaita. Siihen tarvitsemme sinun apuasi.

Nyt avoinna on paikka myynnin ja asiakkuuksien johtamisen osaajalle, lue lisää


Hei sinä tuleva projektiassarimme!

Olet ehkä opintojesi loppuvaiheessa tai vastavalmistunut, nälkäinen ja idearikas tiimipeluri, jolla on taito pitää monia lankoja käsissään – saat asiat sujumaan! Olet ulospäin suuntautunut ja toimit parhaiten vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa.

Ja se työ! Haemme vahvistusta iloiseen ja nopeatempoiseen tiimiimme Tampereella. Työhösi kuuluu varmistaa asioiden sujuminen, töiden edistyminen ja yhteisten tavoitteidemme saavuttaminen asiakasjohtajamme oikeana kätenä. Käytännössä tämä tarkoittaa aikataulutusta, budjetointia ja sen toteutumisesta huolehtimista, yhteydenpitoa ihaniin asiakkaisiimme ja alihankkijoihimme sekä mainostoimistotyöhön liittyviä moninaisia tehtäviä kuvausassaroinnista raportointiin. Työssäsi etuna on ajokortti sekä mahdollisuus liikkua Suomen rajojen sisäpuolella. Tuleva tehtävänimikkeesi on projektiassistentti.

Iloinen yhteisömme työskentelee Tampereella Finlaysonin alueella. Matalahierarkkisessa organisaatiossamme panostamme porukkamme kehittymiseen ja hyvinvointiin. Toivomme, että sinullakin on henkilökohtaisia unelmia uraasi liittyen ja haluat toteuttaa niitä meillä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 31.10.2018 osoitteeseen rekry.tampere@ilme.fi. Laita hakemuksesi aiheeksi: Projektiassistentti/Tampere. Kutsumme haastatteluun meille sopivimmat tyypit ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.


Asiakaspalveluharjoittelija / Lahti

Mainostoimisto Ilme avaa harjoittelijalle mahdollisuuden tutustua markkinointiviestinnän ja mainonnan maailmaan!

Oletko kiinnostunut työskentelemään asiakaspalvelun parissa? Sykkiikö sydämesi työhyvinvoinnin edistämiselle ja työpaikan paremman arjen rakentamiselle? Kiinnostaisiko kurkata monipuolista markkinointiviestintää tekevän mainostoimiston arkeen? Tervetuloa Ilmeelle – meillä pääset näkemään, tekemään ja vaikuttamaan.

Etsimme Lahden toimistollemme asiakaspalvelu-harjoittelijaa, jonka olisi mahdollista viihtyä kanssamme useamman kuukauden ajan. Edellytämme avuliasta ja asiakaspalvelualtista asennetta ja arvostamme omatoimisuutta ja hyviä organisointikykyjä.

Olemme aina avoimia myös muille lahjakkuuksille. Kerro meille itsestäsi! Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV. Täytämme haussa olevan asiakaspalvelijan harjoittelupaikan heti sopivan henkilön löydyttyä ja otamme tarpeen mukaan yhteyttä muihin sopiviin hakijoihin.

Lukaise myös meidän harjoittelijamme Emilin ajatuksia Ilmeestä harjoittelupaikkana täältä.

Lisätietoja kertoo:
Jenni Lindström, Projektipäällikkö
jenni.lindstrom@ilme.fi
020 742 9850 (tavoitettavissa arkisin 8-16)


Harjoittelu Ilmeellä

Tarjoamme harjoittelupaikkoja esimerkiksi markkinoinnin, viestinnän, myynnin, videotuotannon ja vaikkapa sosiaalisen median opiskelijoille. Usein harjoittelijamme ovat opintojensa loppusuoralla ja harjoitteluaika on yli kaksi kuukautta. Meillä harjoittelijana tulet aina osaksi tiimejämme ja teet aivan oikeita töitä, osaamisesi mukaan. Tavoitteemme on, että harjoittelussasi opit paljon alalta ja saat kokemusta käytännön työstä ja myös me ilmeläiset opimme sinulta samaan aikaan. Mikäli harjoittelupaikka Ilmeessä kiinnostaa, ota yhteyttä rekry.lahti@ilme.fi tai rekry.tampere@ilme.fi.