Mainostoimisto Ilme avaa harjoittelijalle mahdollisuuden tutustua markkinointiviestinnän ja mainonnan maailmaan!

Oletko kiinnostunut työskentelemään asiakaspalvelun parissa? Sykkiikö sydämesi työhyvinvoinnin edistämiselle ja työpaikan paremman arjen rakentamiselle? Kiinnostaisiko kurkata monipuolista markkinointiviestintää tekevän mainostoimiston arkeen? Tervetuloa Ilmeelle – meillä pääset näkemään, tekemään ja vaikuttamaan.

Etsimme Lahden toimistollemme asiakaspalvelu-harjoittelijaa, jonka olisi mahdollista aloittaa tehtävässä elokuun 2018 aikana ja viihtyä kanssamme useamman kuukauden ajan. Edellytämme avuliasta ja asiakaspalvelualtista asennetta ja arvostamme omatoimisuutta ja hyviä organisointikykyjä.

Olemme aina avoimia myös muille lahjakkuuksille. Kerro meille itsestäsi! Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV. Täytämme haussa olevan asiakaspalvelijan harjoittelupaikan heti sopivan henkilön löydyttyä ja otamme tarpeen mukaan yhteyttä muihin sopiviin hakijoihin.

Lukaise myös meidän nykyisen harjoittelijamme Emilin ajatuksia Ilmeestä harjoittelupaikkana täältä.

Lisätietoja kertoo:
Jenni Lindström, Projektikoordinaattori
jenni.lindstrom@ilme.fi
020 742 9850 (tavoitettavissa arkisin 8-16)

Avoin hakemus

Mahtavaa, että olet kiinnostunut työskentelemään meidän kanssamme – huikeassa joukkueessamme! Tällä hetkellä meillä ei ole avoimia työpaikkoja. Laitathan meille kuitenkin avoimen hakemuksesi, kerro osaamisestasi ja haaveistasi – matkasi ilmeläiseksi saattoi juuri alkaa. Ota yhteyttä: rekry.lahti@ilme.fi tai rekry.tampere@ilme.fi.

Harjoittelu Ilmeellä

Tarjoamme harjoittelupaikkoja esimerkiksi markkinoinnin, viestinnän, myynnin, videotuotannon ja vaikkapa sosiaalisen median opiskelijoille. Usein harjoittelijamme ovat opintojensa loppusuoralla ja harjoitteluaika on yli kaksi kuukautta. Meillä harjoittelijana tulet aina osaksi tiimejämme ja teet aivan oikeita töitä, osaamisesi mukaan. Tavoitteemme on, että harjoittelussasi opit paljon alalta ja saat kokemusta käytännön työstä ja myös me ilmeläiset opimme sinulta samaan aikaan. Mikäli harjoittelupaikka Ilmeessä kiinnostaa, ota yhteyttä rekry.lahti@ilme.fi tai rekry.tampere@ilme.fi.