Siirry pääsisältöön
Uutinen 27.5.2024

Luovuuden ammattilainen Antti Toivanen palaa ILMEelle

AD Antti Toivanen palaa ILMEelle neljän vuoden oppimatkan jälkeen. Mukanaan Antti tuo sekä pitkän uran tuoman kokemuksen sekä innostuksen oppia uutta joka päivä.

Antti Toivanen aloittaa Ilmeellä AD:na 27.5.2024. Vuonna 2004 Lahden Muotoiluinstituutista graafiseksi suunnittelijaksi valmistunut Antti aloitti Ilmeessä jo vuonna 2007, ja palaa riveihimme Republicista. Neljän viime vuoden aikana Antti on työskennellyt start-upien ja isojen toimijoiden, mm. Stora Enson, Helsingin kaupungin, Würthin ja Skanska Kotien, parissa. Antti onkin erityisesti brändityön ja mainonnan konseptoinnin ja suunnittelun pitkän linjan ammattilainen, joka tuo palatessaan Ilmeelle repullisen luovuutta, tuoreita toimintatapoja ja intoa oppia uutta.

”Eniten työssäni innostaa bränditekeminen. Uusien brändien luominen, olemassa olevien freesaus ja brändien eteenpäin vieminen sytyttää aina. Viime vuosina olen oppinut erityisesti aidon insightin ja siitä syntyvien oivallusten tärkeydestä. Tiimillä on kiehtovaa pohtia ydinideaa, ja sitä, kuinka ideaa kehitetään eteenpäin. mm. brändi-identiteetiksi ja siitä kumpuaviksi toteutuksiksi.”

Antti listaa paluunsa motivaatioiksi mm. Ilmeen hyvän meiningin, välittömyyden ja osaavat työkaverit. Antti mainitsee erikseen Ilmeen lahtelaiset lähtökohdat ja tietyn lahtelaisen rouheuden. Yhteishenki on aina ollut Ilmeen vahvuus ja valtti, myös Lahden ja Tampereen konttoreiden välillä.

Luovuus ja luovat ideat ovat Antin työn suola.

”Luovuus lähtee uteliaisuudesta uusia ja erilaisia asioita kohtaan. On tärkeää olla rohkea, ottaa selvää, ja olla kiinnostunut ympäröivästä maailmasta. Itseään pitää haastaa. Tämä näkyy myös ideoinnissa – oma, ensimmäinen idea ei välttämättä ole aina se paras. Kun ajatuksia jakaa tiimin kanssa, eri taustoista tulevat ja eri tavoin ajattelevat ihmiset voivat yhteistyössä kiteyttää sen kaikista luovimman ja toimivimman idean.”

Vapaa-ajalla Antti rentoutuu metsässä samoillen ja musiikkia artistinimellä Underpond tehden.

Rautaisen ammattilaisen lisäksi voitamme Antissa takaisin pidetyn ja inspiroivan kollegan. Toivotamme Antin lämpimästi tervetulleeksi takaisin !