Siirry pääsisältöön
Uutinen 12.3.2024

Elina Jussila vahvistaa ILMEen strategista sisältö­osaamista

Luova kirjoittaja Elina Jussila aloitti ILMEessä copywriterina 5.3.2024. Elinalla on runsaasti osaamista erityisesti B2C-puolelta.

Luova kirjoittaja Elina Jussila aloitti ILMEessä copywriterina 5.3.2024. Aiempaa mainostoimistokokemusta Elinalle on kertynyt Avidlyltä ja Nitroidilta.

Elina Jussila siirtyi ILMEen riveihin mainostoimisto Avidlyltä, jossa hän työskenteli vuosien varrella monikanavaisen sisällöntuotannon, kampanjakonseptien, strategisen suunnittelun ja digitaalisen markkinoinnin parissa. Lisäksi Elina veti kahden vuoden ajan Avidlyn sisäistä sosiaalisen median osaajaryhmää.

”Vaikka minulla on vankka kokemus erityisesti digitaalisista sisällöistä, näppäimistöstäni syntyvät myös niin brändiviestit, sisältöstrategiat kuin kampanjakonseptitkin. Omaan vahvan näkemyksen siitä, millainen luova sisältö toimii parhaiten kussakin formaatissa ja kanavassa”, Elina summaa.

Asiakasrintamalla Elinalla on runsaasti osaamista erityisesti B2C-puolelta. Asiakasportfoliosta löytyy esimerkiksi useita kauppakeskuksia sekä makeis-, kiuas- ja lämpöpumppuvalmistaja. Kokemusta löytyy myös kaupunkimarkkinoinnista. Viestintä- ja vuorovaikutusosaamista vahvistavat Tampereen yliopistossa suoritetut viestinnän opinnot.

”Työssäni arvostan monipuolisuutta ja sytyn monenlaisista sisältöprojekteista. Ilokseni olenkin saanut ideoida konsepteja ja sisältöjä kymmenille eri toimialoilla toimiville brändeille yhdessä lahjakkaiden markkinoinnin ammattilaisten kanssa. Ilmeläiseksi houkuttelivatkin ennen kaikkea todella vakuuttava työn laatu sekä ILMEen hyvä maine työnantajana.”

Tervetuloa joukkoomme Elina!