Siirry pääsisältöön
Uutinen 19.2.2024

Ari Reinikainen aloitti ILMEen 3D- ja AV-suunnit­telijana

Vaikuttavien videoiden ja animaatioiden taituri Ari Reinikainen aloitti ILMEessä 3D- ja AV-suunnittelijana 6.2.2024. Arin erikoisosaamista ovat 3D-animointi ja visuaaliset tehosteet, myös elokuvauksellinen tyyli on hänelle omiaan.

Mediatekniikan insinööri Ari työskenteli ennen ILMEelle siirtymistään freelancerinä sekä Dimedia Oy:ssä ja Centria Medialla. Ari työskentelee laajasti liikkuvan kuvan tuotannossa.

”Työni sisältää 3D- ja 2D-animointia, kuvausta, valaisua, editointia, värimäärittelyä ja visuaalisia tehosteita. Vuosien aikana olen toteuttanut monen kokoisia projekteja eri alojen B2B- ja B2C-yrityksille. Lopputulemat ovat olleet omissa tyylilajeissaan vaikuttavia ja näyttäviäkin, olipa kyseessä yritys- tai mainosvideo tai vaikka tuote-esittelyn animointi”, Ari kuvailee.

ILME oli Arille tuttu entuudestaan, ja työnjälki vakuutti hänet ilmeläisten riveihin.

”Mielikuva ILMEestä työntekijät huomioivana työyhteisönä on käytännössäkin osoittautunut todeksi. ILMEessä taitavat tyypit tekevät hyvällä yhteishengellä rautaista jälkeä. Pääsin heti ottamaan osaa kuvauksiin, mistä välittyi hyvä tekemisen meininki”, Ari summaa.

Tervetuloa joukkoomme Ari!