Rekry

Etsimme tiimiimme Tampereelle somestrategia, digi­orientoitunutta AD:ta sekä projekti­päällikköä. Oletko sinä tuleva asiantuntijamme?

Etsimme iloiseen, ideoivaan ja nälkäiseen joukkoomme Tampereella osaajia, joilla on taito pitää monia lankoja käsissään. Olet ulospäinsuuntautunut ja toimit parhaiten vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa.

Työtehtäviisi kuuluu asiakkaidemme liiketoiminnan ja tarpeiden ymmärtäminen sekä heidän tavoitteidensa suunnittelu ja toteutus. Käytännössä tämä tarkoittaa kuuntelua, oivaltamista ja nerokkaita ideoita.

Digiorientoineena Art Directorina työskentelet erityisesti verkkosivujen ja digimarkkinoinnin parissa. Vastaat luovien konseptien suunnittelusta yhdessä sisältöasiantuntijoidemme kanssa. Sinulle on kertynyt kokemusta visuaalisesta suunnittelusta sekä käyttöliittymä- ja
käyttökokemussuunnittelusta useamman vuoden ajalta ja pystyt perustetelemaan valintasi asiakkaalle.

Projektipäällikkönä työhösi kuuluu erityisesti asiakkaidemme tarpeiden ymmärtäminen ja heidän tavoitteidensa toteutuksen suunnittelu. Käytännössä tämä tarkoittaa kuuntelua, oivaltamista ja myyntityötä.  Olet mahdollistamassa asiantuntijoidemme työskentelyn, ja vastaat sisäisesti asioiden sujumisesta, töiden edistymisestä ja tavoitteidemme toteutumisesta. Odotamme sinulta hyvää organisointikykyä, oma-aloitteisuutta sekä tiimityötaitoja.

Somestrategina olet maksetun somen asiantuntija. Hallitset ainakin Facebookin, Instagramin, LinkedInin ja Youtuben alustat, joissa osaat suunnitella, hallinnoida, analysoida ja raportoida mainontaa ja sisältöjä. Sisällöntuotanto someen voi olla intohimosi, joskaan ei pakollista. Haemme tehtävään jo aiempaa työkokemusta omaavaa tekijää. Olemme myös Hubspotin partner -tasoinen kumppani, joten vähintäänkin ymmärrys inboundmarkkinoinnista on edellytys onnistumisessa työssäsi.

Kaikki positiot edellyttävät mahdollisuutta matkustaa Suomen rajojen sisäpuolella. Eduksesi huomioidaan ajokortti ja auto, vaihtoehtoisesti käytämme julkisia liikennevälineitä.

Iloinen yhteisömme työskentelee Tampereella Finlaysonin alueella ja Lahdessa Malskilla. Matalahierarkisessa organisaatiossamme panostetaan henkilöstön kehittymiseen ja hyvinvointiin. Toivomme, että sinullakin on henkilökohtaisia unelmia työhösi liittyen ja haluat toteuttaa niitä meillä.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen 15. maaliskuuta mennessä osoitteeseen: rekry@ilme.fi. Laita hakemuksesi aiheeksi: Somestrategi, Digi-AD tai Projektipäällikkö. Palaamme asiaan viimeistään hakuajan päätyttyä. Täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä.

Hanna Jokinen

Lisätietoja tehtävistä antaa tarvittaessa

Hanna Jokinen

Yksikönjohtaja / Tampere, strategi

050 411 4191