Rekry

Huomisen oivalluksia tänään

Ilme etsii, vaalii ja kaupallistaa loistavia ideoita. Yhdessä etsityn ja kiteytetyn ymmärryksen sekä kaukonäköisen ja käytännönläheisen strategian avulla autamme asiakkaitamme erottumaan kilpailijoistaan ja menestymään.

Teemme työmme älyllä, taidolla ja lajia rakastaen. Ilmeen toimipaikat sijaitsevat Lahdessa ja Tampereella. Yhteistä ymmärrystä, säkenöiviä oivalluksia ja priimaa toteutusta tehdään yli 30 omistautuneen ammattilaisen ja yli 20 vuoden kokemuksen voimin.

Haemme strategia

Haemme Tampereen tiimiimme liiketoimintapainotteista ja digi-orientoitunutta strategia. Arvostamme skaalautuvaa kykyä zoomata käytännönläheisiin yksityiskohtiin, mutta samalla kykyä tarkastella strategista kokonaisuutta koko ajan kauempaa. Osaat haastaa asiakkaita positiivisesti keskustellen ja ratkaisuja asiakkaan kanssa etsien. Osaat myös keskustella työstäsi ymmärrettävästi ja innostavasti eritaustaisten ihmisten kanssa.

Vastuullasi on markkinointiviestinnällisen näkemyksen luominen asiakkaan liiketoimintaan ja strategiaan pohjaten. Onnistuaksesi tässä, ymmärrät ja osaat hyödyntää teorioita ja tunnistat trendejä aina hiljaisista signaaleista megatrendeihin. Samalla sinulla on hyvä yleiskäsitys niin yrityksien liiketoiminnan perusperiaatteista kuin kuluttajien käyttäytymisestä.

Tehtäväsi on välittää kokonaisnäkemys asiakkaan ohella myös asiakkaan parissa toimivalle tiimille ja vastata sen välittymisestä toteutuksiin. Osaat tuottaa näkemykseesi pohjaten strategioita, suunnitelmia ja konsepteja.

Etsimämme strategin on tarpeellista omata hyvä ymmärrys digitaalisesta markkinointiviestinnästä. Tiimiämme täydentää parhaiten henkilö, jolla on käytännönläheistä työtaustaa viestinnän, digitaalisen markkinoinnin tai graafisen suunnittelun saralta.

Toivomme rohkeasti uuteen hyppäävää mielenlaatua, sillä työssäsi tulet luomaan työpajoja, strategioita sekä suunnitelmia, mm. liiketoiminnallislähtöisiä työpajoja, muutostyöpajoja, brändityöpajoja, sisältöstrategiota, brändistrategioita, kilpailija-analyysejä, sivustojen sisältörakenteita, ostajapersoonamäärittelyitä sekä erilaisia asiakastestausprojekteja. Etsimämme henkilö ei siis työskentele pelkästään strategisella ylätasolla vaan liikkuu luontevasti eri markkinointiviestinnän tasoilla käyttäen joustavasti eri työkaluja. Tulet tekemään strategisen suunnittelun lisäksi siis strategialähtöistä konseptisuunnittelua.

Tarjoamme haasteita, mahdollisuuden oppia ja kasvaa. Meillä saat myös iloiset ja innostavat työkaverit, kehittymiseen kannustavan työilmapiirin ja mahdollisuuden kasvaa monipuolisten asiakkaiden kanssa. Unohtamatta rauhallista työympäristöä Tampereen ytimessä Finlaysonilla, kirjaimellisesti Tammerkosken kuohujen vieressä.

Vaikka et tunnistaisikaan itseäsi aivan jokaisesta hakukriteeristämme, älä epäröi hakea. Jos nautit haasteista ja janoat uutta, ota yhteyttä ja lähetä hakemus tulemaan!

Näin haet

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 31.8.2021 osoitteeseen: rekry@ilme.fi. Laita hakemuksesi aiheeksi: Strategi. Haastattelemme sopivia ehdokkaita jo ennen hakuajan umpeutumista ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jenni Lehterikorpi

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa

Jenni Lehterikorpi

Asiakkuusjohtaja

050 541 2928