Verkkosivut ja
käyttö­liittymä­suunnittelu

Haetko ketterää ja ammattitaitoista kumppania uudistamaan verkkosivujasi? Mainostoimisto Ilme on verkkopalveluprojekteissa kokenut ja luotettava yhteistyökumppani. Tekemissämme sivustojen uudistuksissa olet tiiviisti mukana, sillä suunnittelemme ja toteutamme kaiken aina yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Voit luottaa, että huolehdimme aikataulusta ja hankkeen etenemisestä proaktiivisesti sekä viestimme tarkasti prosessin aikana. Saat käyttöösi osaavan ydintiimin sekä oman yhteyshenkilön, joka pitää sinut ajan tasalla edistymisestä ja pyytää kommentteja tarvittaessa.

Käyttökokemus on kaiken ydin

Tiesithän, että sivuston käyttäjäsi odottavat toimivaa ja sujuvaa käyttäjäkokemusta? Jos verkkosivut eivät ole käyttäjien tarpeiden mukaiset, asiakas voi jättää kaiken tekemisen kesken ja äänestää jaloillaan.

Me Ilmeellä ymmärrämme, kuinka tärkeää käyttöliittymän suunnittelu on. Huolellinen suunnittelu auttaa varmistamaan toimivat konversiopisteet ja luomaan laadukkaan käyttökokemuksen.  Vaivaton käyttökokemus tarkoittaa, ettei käyttäjän tarvitse osata tai opetella mitään käyttääkseen sivuston palveluita. Käyttäjä saa myös lisäarvoa, kun sivuilla vierailu tarjoaa enemmän kuin mitä asiakas osaa odottaa.

Verkkosivujen laatuun vaikuttavat niiden sisältö ja käytettävyys. Kannattaa muistaa, että myös hakukoneet arvostavat näitä eniten. Mitä paremmin sisällöt ja käytettävyys ovat kunnossa sinun yrityksesi verkkosivuilla, sitä paremmat mahdollisuudet sivustolla on sijoittua Googlen hakutuloksissa. Näkyvyyden kautta kiinnostuneet asiakkaat löytävät perille.

Miksi verkkosivut Ilmeeltä?

Me Ilmeellä tarjoamme yrityksellesi täyden 360-tyyppisen palvelun. Se sisältää verkkosivujen suunnittelun, toteutuksen sekä myös sivuston hostauksen ja ylläpidon.

Monista alan toimijoista poiketen, rakennamme sivun teeman alusta saakka itse. Tämän ansiosta käytettävyyden ja suorituskyvyn suhteen ei tarvitse tehdä kompromisseja koko sivustolla.

Toteutamme kaikki verkkosivut modulaarisesti, emmekä rajaa sivuston rakennetta tiettyyn raamiin. Tämä tarkoittaa sitä, että luomme sivustoa varten etukäteen suunnitellut moduulipalikat. Näistä asiakas voi sivuston julkaisunkin jälkeen helposti rakentaa uusia tyylikkäitä sivuja – ilman ulkopuolista apua.

Ota yhteyttä

Analytiikka ja SEO

Yksi olennainen osa verkkosivustoa uudistettaessa on vanhojen sivujen toiminnan analysointi. Uuden verkkopalvelun suunnittelussa taas keskeistä on hakukoneoptimoinnin tuominen mukaan.

Vanhan sivuston käyttöä analysoimalla ja tutkimalla saamme paljon hyödyllistä tietoa sivun käyttäjistä. Tätä tietoa hyödyntäen voimme luoda verkkosivut, jotka palvelevat käyttäjiä mahdollisimman hyvin. Lisäksi kartoitamme yrityksesi toimialan hakutermistöä hakukoneista, minkä perusteella luomme kattavan SEO-suunnitelman. Näin sivustosi saa juuri haluttua näkyvyyttä hakukoneissa.

Käyttöliittymän ja käyttökokemuksen suunnittelu (UI/UX)

Verkkosivujen tavoitteena on palvella käyttäjiä mahdollisimman hyvin. Siksi sivuston käytettävyys on keskeinen osa verkkosivujen suunnittelua.

Käyttöliittymän (UI = User Interface) ja käyttökokemuksen (UX = User Experience) suunnittelu määrittelevät, miltä verkkosivusto näyttää ja tuntuu kävijöille. Niiden avulla me autamme yritystäsi tekemään asiakkaasi käyttökokemuksesta laadukkaampaa.

Käyttöliittymän tulee vastata verkkosivuston tarpeita ja tavoitteita. Laadukas käyttöliittymän suunnittelu ohjaa asiakastasi juuri oikeaa polkua pitkin sivustolla. Helppo käyttöliittymä tekee myös käytöstä vaivatonta. Meidän lähtökohtanamme on suunnitella verkkopalveluiden käyttöliittymä sekä käyttökokemus aina asiakaslähtöisesti loppukäyttäjiä varten.

Ilmeen Huolenpitopalvelu

Verkkopalvelun huolenpitopalvelulla varmistetaan sivuston toimivuus ja tietoturva. Palvelu sisältää myös verkkopalvelun palvelintilan (hostaus). Verkkosivut ovat tällöin Ilmeen huolenpitopalvelussa jatkuvassa valvonnassa. Päivitämme niiden julkaisujärjestelmän ja lisäosat sekä huolehdimme järjestelmällisesti varmuuskopioinnit.

Palveluitamme muun muassa:

 •  Webanalytiikka (asennus, määrittely, validointi, raportointi)
 • Konsultointi, tilanneanalyysi ja testisuunnitelma
 • UI/UX
 • Käyttäjä- ja ostopolkujen tunnistaminen ja analysointi
 • Lisämyynti- ja ristiinmyyntipotentiaali
 • Verkkosivujen ja laskeutumissivujen optimointi
 • Konversio- ja myyntifunnelin optimointi
 • Sivuston ongelmakohtien paikallistaminen
 • Heat map -testaus ja raportointi
 • Sisällöntuotanto

Referenssejä

Leanware

Leanwaren WordPress-verkkosivuston uudistus käytettävyyden ja löydettävyyden parantamiseksi. Sivuille toteutettiin myös sisältösuunnitelma ja sisällöt.

Vieraile sivustolla

Nisula Forest

Verkkosivustossa uudistettiin rakenne, ulkoasu ja käytettävyys käyttökokemus edellä. Sivuille tehtiin tuotekorttiominaisuudet ja ne siirrettiin WordPress-alustalle helpommin päivitettäviksi. Sivut toteutettiin monikielisinä. Sivujen ylläpito, tuki ja kehitystyö.

Vieraile sivustolla

RejDesign

Verkkopalvelun suunnittelu, rautalankamallit keskeisistä näkymistä ja Ui/UX-käytettävyyden suunnittelu. Lisäksi suunniteltiin sivuston visuaalisuus ja tekninen toteutus selkeämmäksi ja houkuttelevammaksi.

Vieraile sivustolla

Kiinnostuitko tästä aiheesta?

Kerromme mielellämme lisää, miten Ilme voi auttaa tekemään verkkosivuistasi entistä paremmat.

Jätä yhteystietosi, ja otamme sinuun yhteyttä.

  Tätä lomaketta suojaa Google reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.