Siirry pääsisältöön
Uutinen 29.11.2023

Toimitus­johtajan paikka auki

ILMEen uuden kipparin rekrytointi on käynnissä. Toimitusjohtajan tärkeimpiä tavoitteita on vahvistaa ILMEen liiketoimintaedellytyksiä, ohjata asiakastyötä strategisempaan suuntaan sekä luotsata aktiivista kasvua. Ihmisläheinen yrityskulttuuri on ILMEessä keskiössä.

Toimitusjohtajamme Jonne Seppä on päättänyt irtisanoutua tehtävästään henkilökohtaisista syistä. Hän jatkaa toimessaan tammikuun 2024.

”Kaikki me ilmeläiset olemme olleet todella tyytyväisiä Jonnen työpanokseen ja johtajuuteen. ILME sai hänen johdollaan uutta energiaa ja suuntaa, selkeyttä johtamisprosesseihin ja toimintatapoihin, joita haluamme viedä eteenpäin. Jonne jää ystäväverkostoomme, ja me toivotamme hänelle kaikkea parasta tulevaisuudessa”, kiittelee ILMEen perustaja ja omistaja Oskari Kariste.

Jonne oli aiemmin usean vuoden ajan mukana ILMEen toiminnassa ulkopuolisena konsulttina ohjaamassa yrityksen sisäistä kehitystä ja yrityskulttuuria.

”ILMEellä on vahva, yli 27-vuotinen tausta ja pitkiä asiakassuhteita. Yritys on vakiinnuttanut paikkansa markkinointiviestinnän kentässä. ILMEessä on huikea potentiaali kasvaa ja kehittyä entisestään”, Jonne sanoo.

Uusi toimitusjohtaja asiantuntijoiden etujoukkoon

Toimitusjohtajan tärkeimpiä tavoitteita on vahvistaa ILMEen liiketoimintaedellytyksiä, ohjata asiakastyötä strategisempaan suuntaan sekä luotsata aktiivista kasvua. Ihmisläheinen yrityskulttuuri on ILMEessä keskiössä.

”Etsimämme uusi toimitusjohtaja on ihmislähtöinen johtaja, kuten Jonnekin on. Me ILMEessä toimimme tiiviissä yhteistyössä asiakkaidemme kanssa heidän liiketoimintansa ytimessä. Kun yhdistämme liiketoimintaymmärryksemme sekä markkinoinnin ja viestinnän osaamisemme, luomme vaikuttavia viestejä ja toimenpiteitä”, Oskari jatkaa.

ILME työllistää yli 30 markkinointiviestinnän asiantuntijaa toimipisteillään Lahdessa ja Tampereella. ILME on 27 toimintavuotensa aikana vakiinnuttanut asemansa yhtenä markkinointiviestintäalan parhaista työpaikoista, ja sen ansiosta ylläpitänyt lukuisia pitkäaikaisia asiakassuhteita. ILMEen asiakkaita ovat mm. teollisuuden ja kuluttajabrändien suunnannäyttäjät Kempower, Elenia, S-ryhmä, Peikko, Danfoss, Valtra, RengasCenter ja Kalaneuvos.

ILMEen DNA:ssa on aina ollut vahva uteliaisuus kasvuun, ja se näkyy ILMEen tavassa toimia yhdessä asiakkaiden kanssa. Kasvu on keskeisessä roolissa myös yrityksen uudessa liiketoimintastrategiassa. Aktiivista kasvua yritys tavoittelee ensisijaisesti luottamalla ja panostamalla alan parhaaseen luovan alan asiantuntijajoukkoon; omiin työntekijöihinsä.

Lisätietoa
Oskari Kariste, hallituksen puheenjohtaja
oskari@ilme.fi
p. 045 679 0820