Siirry pääsisältöön
Uutinen 12.12.2023

Mikko Nisula tuo uutta strategista otetta asiakkaillemme

Pitkän linjan markkinointikonkari Mikko Nisula on aloittanut ILMEen asiakkuusjohtajana ja strategina 4.12.2023. Hän on aiemmissa töissään vastannut mm. digimarkkinoinnin projekteista, asiakkuuksien kehittämisestä sekä luovien tiimien johtamisesta.

Ennen ILMEelle siirtymistään Mikko on työskennellyt muun muassa Crasmanissa ja Avidlyssä strategina ja luovan tiimin esihenkilönä, start-up-organisaatioissa sekä media-alalla tuottajana. Koulutukseltaan Mikko on Bachelor of Culture and Arts, elokuva- ja tv-alan medianomi.

”Strateginen työskentelyote ja ajattelutapa on minulle luontaista. Pidän asiakaskokemusta kilpailutekijänä, jonka suhteen olenkin erittäin utelias. Minulla on kipinä insightin keräämiseen ja siten ymmärryksen lisäämiseen ja sitä kautta suunnan osoittamiseen. Työssä intohimoni on strategisen ajattelun kautta saada tiimi ja asiakas syttymään ja luoda kasvua”, Mikko kuvailee.

Mikko on työskennellyt yli 20 vuotta markkinoinnin parissa. Hän on tottunut työskentelemään niin suurien globaalien organisaatioiden kuin paikallisten pk-yritysten parissa. Mikko kokee, että samankaltaiset palvelumuotoilun perusperiaatteet toimivat monenlaisilla organisaatioissa ja monissa tilanteissa.

”ILMEessä minua kiehtovat asiakkaina alojensa johtavat yritykset, esimerkiksi menestyksekkäät B2B-vientiyritykset. Olen ollut jo aiemmin vaikuttunut ILMEen projektien korkeasta tasosta ja työnlaadusta. Tuon ILMEeseen uusia tekemisen malleja ja esimerkiksi palvelumuotoilun metodeja.”

Mikon rooliin kuuluu asiakkuuksiensa vastuullinen johtaminen ja kehittäminen sekä strategin tehtävät vastaten vahvasti asiakkaiden liiketoiminnan ymmärryksestä ja kaupallisesta sekä konseptuaalisesta ajattelusta.

Tervetuloa joukkoomme Mikko!