Uudistettu kampanja­konsepti

Ahlsell

Ahlsellin Diilit-valikoimakampanja kaipasi uutta, kaupallisempaa potkua. Kampanjasta haluttiin saada toimiva pidemmällä aikajänteellä ja sen tuli vahvistaa Ahlsellin monipuolista valikoimamielikuvaa ja lisätä eri kategorian tuotteiden ristiinmyyntiä. Tärkeää oli myös huomioida kampanjan paikallinen räätälöinti ja helppo toteutus erikokoisissa myymälöissä.

Ideamme syntyi Ahlsellin asiantuntijuudesta teknisen tukkukaupan alalla ja eri alojen ammattilaisten mestaruudesta omassa työssään.

Lähdimme tuomaan mestarimeiningin Ahlsellin valikoimakampanjan kantavaksi teemaksi ja ammensimme mestariaiheisia elementtejä kampanjan visuaalisessa ilmeessä ja viesteissä, sopivasti huumorilla höystettynä. Näin loimme konseptin, joka kuvasti Ahlsellin kilpailuetuja: nopeutta, helppoutta ja suoraviivaista asiointia.

Mitä teimme?

  • Kampanjakonsepti
  • Kampanjavideot myymälään ja someen
  • Kuvaukset
  • Myymälämateriaalien suunnittelu
  • Kuvastot
  • Somemainonnan suunnittelu ja postaukset

Ahlsellin Mestaridiilit-kampanja toteutettiin ketterällä konseptilla

Onnistuimme luomaan kohderyhmää puhuttelevan kampanjakonseptin, johon on mahdollista tuoda ketterästi uusia elementtejä. Mestaridiilit otettiin positiivisesti vastaan myös myymälöissä.

Miila Huttunen, Ahlsellin markkinointipäällikkö:

”Mestaridiilit-kampanjakonsepti onnistui yli odotusten niin kaupallisesti kuin brändiämme tukevana elementtinä. Avain onnistumiseen oli tiivis ja avoin yhteistyö Ilmeen tiimin kanssa. Toiveenamme oli konsepti, jossa nostetaan hyväntuulisesti ja hyväntahtoisesti esille asiakkaamme, toimittajamme sekä Ahlsellin oma asiantuntemus. Halusimme lisäksi, että teemasta on helppo innostua ja eikä siitä voi olla pitämättä. Ilmeen suunnittelu lähti Ahlsell strategian ja kohderyhmien ymmärtämisestä. Siten syntyi konsepti, joka on ajaton ja peilaa Ahlsell brändiä erinomaisesti

Ahlsell

Ahlsell on pohjoismainen johtava tekninen tukkukauppa. Myymme tuotteita ja palveluita yrityksille ja ammattilaisille, jotka valmistavat, asentavat, rakentavat, korjaavat ja huoltavat. Laaja valikoima, asiantuntijuus ja maailmanluokan logistiikka tekevät ammattilaisen elämästä helpompaa.

Katso myös