Siirry pääsisältöön

RammerVerkko­­kampanja 3D-mallinnusta ja videota käyttäen

Maailman ensimmäisen älyteknologiaa sisältävän hydraulivasarasarjan lanseerauskampanjan yhtenä tavoitteena oli tuoda tuotesarja markkinoille helposti ymmärrettävällä ja kohderyhmää kiinnostavalla tavalla. Kampanjassa haluttiin tuoda vahvasti esille uuden vasarasarjan älyteknologiaa sisältävät ominaisuudet. Tähän pohjautuen loimme kampanjan sloganin: Excellence Line hits smarter.

Rakensimme kampanjan visuaalisen ilmeen 3D-teknologialla ja toteutimme uudistetulle vasarasarjalle kampanjan ydinvideon 3D-teknologiaa käyttäen. Lisäksi teimme vasaran kaikista uusista ominaisuuksista lyhyet videot niin ikään 3D-animaatiolla.

Kampanjan mediavalinnoissa hyödynsimme Rammerin olemassa olevia sosiaalisen median kanavia ja otimme käyttöön Google-hakusanamainonnan. Rakensimme myös Rammerin verkkosivuille laskeutumissivun, jossa on selkeä Call-to-Action (CTA), jonka kautta kävijä voi helposti ottaa yhteyttä jälleenmyyntiin.

Rammerin markkinointi on aiemmin painottunut perinteisiin markkinointikanaviin, mutta nyt lähdimme rakentamaan kampanjaa vahvasti myös verkon puolella. Facebookin julkaisusuunnitelmamme sisälsi sekä orgaanisia postauksia että maksettua mainontaa. Hakusanamainontaa lähdettiin hyödyntämään ensimmäistä kertaa ja Adwords-mainonnan tueksi tehtiin laaja hakusanakartoitus. Jaoimme julkaisut myös Twitterissä.

Mitä teimme?

  • Konseptityö
  • 3D-mallinnus
  • 3D-animointi
  • Mediasuunnittelu
  • Sosiaalinen media
  • Verkkomainonta

3D-teknologia selkeyttää

3D-teknologian avulla vaikeasti ymmärrettävissä olevista asioista pystyimme rakentamaan selkeitä sisältöjä ja havainnollistamaan vasaroiden uudet ominaisuudet ymmärrettävästi.

Ilme onnistui kuvittamaan tiedonsiirtoa ja ns. ulospäin näkymätöntä datan siirtoa uudella tavalla, joka poikkeaa alalle tyypillisestä. Olemme saaneet kampanjan visuaalisesta ilmeestä todella hyvää palautetta ja olemme siihen itsekin erittäin tyytyväisiä.

Sanna Kanto, markkinointipäällikkö, Sandvik Mining and Rock Technology

Sandvik Mining and Rock Technology

Sandvik Mining and Rock Technology on Sandvik Groupin liiketoiminta-alue. Se on maailman johtava kaivos- ja rakennusalan laite-, palvelu ja teknisten ratkaisujen toimittaja. Asiantuntijuus ulottuu kiven poraukseen, kiven leikkaamiseen, murskaamiseen ja seulontaan, lastaukseen ja kuljetukseen, tunneleiden poraamiseen, louhintaan sekä hajottamiseen ja purkamiseen.