Siirry pääsisältöön

Finn FarmsTäysin uudenlainen innovaatio

Finn Farms -konsepti on ratkaisu globaalin ruoantuotannon ja maanviljelyn aiheuttamaan ympäristön kuormittamiseen sekä puhtaamman ruoan tuotantoon. Ensimmäisen, hehtaarin kokoisen kasvihuoneen on määrä valmistua syksyllä 2019 osaksi maailman ensimmäistä aurinkoenergialla toimivaa kaupunkia, Babcock Ranchia Floridassa.

Suunnittelimme ja toteutimme Finn Farmsin brändi-identiteetin kokonaisuudessaan. Työmme sisälsi nimen ideoinnin, pakkausten ja lomakkeiston suunnittelun sekä laaja-alaisesti markkinointiviestintää. Kaiken työmme taustalla on erittäin laajat kuluttajatutkimukset ja tiivis yhteistyö asiakkaan kanssa.

Mitä teimme?

  • Brändi-identiteetti
  • Pakkaussuunnittelu
  • Kuluttajatutkimus

Uskottava brändi ja tehokas viestintä oikeuttavat olemassaoloa

Finn Farmsin brändi ja tarinankerronta olivat keskeisessä roolissa 7 miljoonan euron kokonaisinvestoinnin saamiseen osakasyrityksiltä, Tekesiltä ja Finnveralta. Lisäksi konseptin viestinnällä oli keskeinen vaikutus paikallisiin viranomaisiin ja ostajakandidaatteihin, huomioiden että itse tuotantolaitos ei ole vielä toiminnassa.

Finn Farms

Finn Farms yhdistää maailman johtavat suomalaiset ammattilaiset kasvinviljelyn, tarvittavan teknologian ja konseptoinnin saralla. Yritys tarjoaa kokonaisratkaisua maailmanlaajuiseen, paikallisesti tehtävään kasvihuonetuotantoon, joka toimii Finn Farms -brändillä. Yritys mahdollistaa ympärivuotisen viljelyn ilmastonhallintansa ja sitä tukevan automatisoidun viljelyprosessin avulla ollen samalla erittäin kustannustehokas.