Siirry pääsisältöön

ExelExel Compositesin 3D-animaatiot

Exel Composites nähdään usein vain komposiitti­tuottajana. Yrityksen osaaminen on kuitenkin ennen kaikkea uusien ratkaisujen löytämisessä. Exelin ansiosta tuotetaan kestäviä, kevyitä ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja eri toimialoille.

Lähdimme esittelemään Exelin osaamista 3D-videoina, joita hyödynnetään erityisesti messuilla ja verkossa. Toteutimme kaksi videota: yleismessuvideo ja eritoten kuljetusalan toimijoille suunnattu animaatio. 3D-animoinnin vahvuus on, että vaikeasti kuvattavissa olevat tuotantoprosessin vaiheet voidaan esittää ja liittää tiettyyn käyttötarkoitukseen selkeästi.

Tuotantona 3D-videot sisältävät samat vaiheet kuin muutkin videotuotannot: käsikirjoitus, kuvasuunnittelu ja -käsikirjoitus, 3D-toteutus, leikkaus ja editointi sekä äänisuunnittelu. Erikoisuutena Exelin videoissa on meidän tuottamamme, uniikki ääniraita. Soitimme, äänitimme ja miksasimme musiikin Exelille.

Mitä teimme?

  • Animaatioiden käsikirjoitus
  • Kuvasuunnittelu- ja käsikirjoitus
  • 3D-toteutus
  • Leikkaus
  • Äänisuunnittelu
  • Musiikin tuotanto sävellyksestä toteutukseen 

Selkeämpää viestintää komposiitti­­tuotteista

Palaute on ollut kautta linjan positiivista. Videot avaavat Exelin tuotantoprosessia ja komposiittituotteiden tarjoamia mahdollisuuksia eri teollisuuden aloille selkeästi ja ymmärrettävästi.

Exel Composites

Exel Composites Oyj on Nasdaq Helsinki Oy:ssä listattu maailman johtava komposiittiteknologiayhtiö, joka suunnittelee ja valmistaa komposiittituotteita ja -ratkaisuja vaativiin sovelluksiin.