Siirry pääsisältöön

Vahva kumppanuus rakentaa sähköistä synergiaa

EleniaVahva kumppanuus rakentaa sähköistä synergiaa

Elenia, Suomen toiseksi suurin verkkopalveluyhtiö, palvelee 438 000 asiakasta Kanta- ja Päijät-Hämeessä, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa sekä Etelä- ja Pohjois-Pohjanmaalla. Arjen sujuvuudesta huolta pitävän Elenian vastuulliseen työhön ja palveluun sopii parhaiten luova ja luotettava kumppani, joka ymmärtää energia-alan, kohderyhmien ja viestinnän haasteita sekä lainalaisuuksia uusia ratkaisuja luoden. Sitoutuneeseen tiimityöhön perustuva kumppanuus tarjoaa merkityksellistä työtä meille, jatkuvaa arvoa asiakkaalle ja mitattavaa menestystä kummallekin osapuolelle.

Vuosia kestäneessä kumppanuudessa rakennamme arvoa kumpaankin suuntaan. Tunnemme toisemme hyvin ja tiimimme toimii asiakkaan toiminnan saumattomana jatkona arjessa. Vuorovaikutuksemme Elenian kanssa on viikoittaista, jatkuvaa ja tuloksellista.

Yhteistyömme perustuu avoimuuteen, ydintiimin jatkuvuuteen sekä selkeisiin yhteisiin tavoitteisiin. Elenian tiimi voi luottaa, että suunnittelumme perustuu karttuneeseen, syvään ymmärrykseen heidän alastaan, tarpeistaan ja erityisesti asiakkaista.

Jatkuvassa kumppanuudessa olemme monessa mukana. Suunnittelemme ja toteutamme Elenialle sekä laajoja strategisia kokonaisuuksia, erilaisia sisältöjä ja visualisointeja sekä kaikkea siltä väliltä.

Luottamus, luovuus ja nopeus – siinä taikasanat Elenian ja ILMEen pitkään jatkuneessa, energisessä yhteistyössä

Luottamus, luovuus ja nopeus – siinä taikasanat Elenian ja ILMEen pitkään jatkuneessa, energisessä yhteistyössä. ILME luo ja tuottaa Elenian tarpeisiin ketterästi nopeita ratkaisuja yllättävissäkin tilanteissa, sekä ratkoo kanssamme brändi-identiteettimme ja liiketoimintastrategiamme kestävään kehittämiseen liittyviä kysymyksiä. Opimme, ratkomme ja iloitsemme yhdessä. Ihmettelyä, oivaltamista ja haasteiden ratkomista rakastamme yhdessä. Ja tarvittaessa väännämme porukalla oikein kunnolla parhaan lopputuloksen eteen. Tämä homma pelaa pienissä ja isoissa asioissa.

Heini Kuusela-Opas, Viestintäjohtaja, Elenia

Olen tehnyt yhteistyötä Elenian kanssa vuosien ajan jo ensiaskelista lähtien. Kumppanuus on monimuotoista, tulee tehtyä kaikkea mahdollista ja mahdotonta markkinointiviestinnän alla. Yrityksellä on erilaisia tarpeita. Brieffit voivat olla suoraviivaisia, osa taas hyvin avoimia ja luovia oivalluksia vaativia. Työni ovat sisältäneet kaikkea esitteiden visuaalisen identiteetin luomisesta ja taitosta laajaan markkinoinnin konseptointiin, kuten esimerkiksi Elenia Avoimessa. Elenian graafiseen ilmeen raikkaaseen ja keveyttä tuovaan päivitykseen olen itse todella tyytyväinen.

– Kasper Ojala, AD, ILME

Elenia

Elenia on Suomen toiseksi suurin verkkopalveluyhtiö, joka palvelee 438 000 asiakasta Kanta- ja Päijät-Hämeessä, Pirkanmaalla, Keski-Suomessa sekä Etelä- ja Pohjois-Pohjanmaalla. Elenia huolehtii sähköverkon toimivuudesta, rakentaa sähköverkkoa ja -liittymiä sekä mittaa sähkönkulutusta. Verkkopalveluyhtiö uudistaa ikääntyvää sähköverkkoa säävarmaksi ja kehittää älykkään sähköverkon ratkaisuja sekä tarjoaa energiayhtiöille asiakaspalvelua. Elenia on edelläkävijä, joka kantaa vastuuta asiakkaidensa ja yhteiskunnan arjen sujuvuudesta.