Siirry pääsisältöön

Danfoss Power SolutionsGlobaali tunnettuuskampanja Danfossin orbitaali­moottoreille

Danfoss Power Solutions tarjoaa markkinoiden kattavimman ja edistyksellisimmän orbitaalimoottorivalikoiman.

Danfossin orbitaalimoottoreiden innovaatio juontaa juurensa vuoteen 1955. Perintö elää edelleen maailmanlaajuisen presenssin, syvällisen sovellusosaamisen ja kestävien ratkaisujen kautta. Nämä kaikki lisäävät tuottavuutta ja optimoivat kustannuksia divisioonan asiakkaille.

Danfoss Power Solutions lähestyi ILMEttä bränditunnettuuskampanjan merkeissä. Kampanjalla haluttiin lisätä tietoisuutta Danfossin orbitaalimoottoreista maailmanlaajuisen kohdeyleisön keskuudessa, sekä tuottaa uusia liidejä.

Ratkaisu

Kampanjassa halusimme viestiä ajatus- ja teknologiajohtajuuden teemoja rohkealla, luovalla ja välittömästi vaikuttavalla tavalla. Toteutimme tämän yhdistämällä vahvan viestin yhtä vahvaan visuaaliseen tarinankerrontaan, jonka sydämessä on kampanjaa varten suunnittelemamme video.

Videossa näytetään pimeä kenttä, jolla on erilaisia koneita. Maasta purkautuu valo, joka edustaa orbitaalimoottoreita. Koneet ovat kentällä odottamassa valon saapumista – valon vastaanottaminen tarkoittaa, että koneet saavat moottorinsa ja voivat edetä työssään. Lopussa näytetään päävisuaali, ja kaksi Danfoss Power Solutionsin orbitaalimoottoreiden alabrändiä, Char-Lynn® ja Xcel, esitellään.

Tämänkaltainen rohkea tarinankerronta rakentaa ajatusta Danfoss Power Solutionsista markkinoiden johtavana toimijana. Vaatimaton tavoitteemme on, että kun tämä kampanja tulee vastaan, sen yleisöillä ei ole muuta vaihtoehtoa kuin pysähtyä ja katsoa.

Mitä teimme

  • Avainviesti
  • Tukiviesti
  • Päävisuaali
  • Kampanjavideo
  • Teaservideo
  • Videon lokalisoinnit
  • 3D-mallinnus
  • Digitaaliset ja painetut mainokset
  • POS materiaalit
  • Lopullinen 3D toteutus – Artpix

Yhteistyö ILMEen kanssa on aina virkistävä ja ainutlaatuinen kokemus, joka antaa meille varmuuden siitä, että visiomme on osaavissa käsissä.

ILME on ollut korvaamaton kumppani matkallamme luoda tietoisuutta uudesta ja mullistavasta orbitaalimoottorivalikoimastamme. ILMEen tiimi ymmärsi briiffimme täysin, että kanavoi sen vangitsevaksi tarinaksi, joka ylitti kaikki odotuksemme. Yhteistyö ILMEen kanssa on aina virkistävä ja ainutlaatuinen kokemus, joka antaa meille varmuuden siitä, että visiomme on osaavissa käsissä.

(Sitaatti käännetty englannista.)

Giacomo Fragassi, Strategic marketing manager, Danfoss Power Solutions

On aina haastavaa markkinoida tuotteita, jotka ovat koneiden sisällä osana jotain kokonaisuutta. Etenkin luovalla tavalla.
Keksimme jännittävän tarinan, missä valo edustaa tuotetta sen sijaan, että näyttäisimme itse moottoreita. Valo antaa elämän odottaville koneille; tarkoituksen niiden olemassaololle.
Ja oli aivan yhtä jännittävää tuoda tämä tarina eloon. Asiakas oli hyvin avoin meidän ideoillemme ja yhteistyö sujui erinomaisen hyvin.

— Toni Ruohonen, AD, ILME

Danfoss

Danfoss Power Solutionsin matka alkoi vuonna 1933, kun Mads Clausen perusti Danfossin Tanskassa. Siitä lähtien liiketoiminta on kasvanut yksinyrittäjyydestä yhdeksi maailman johtavista innovatiivisten ja energiatehokkaiden ratkaisujen toimittajista, jotka lisäävät koneiden tuottavuutta, vähentävät päästöjä, alentavat energiankulutusta ja mahdollistavat sähköistämisen. Danfossin liiketoimintasegmentti Danfoss Power Solutions on erikoistunut tarjoamaan hydraulisia ja sähköistämistuotteita ja -ratkaisuja.