Hakukone­markkinointi

Hakukonemarkkinointi (SEM, Search Engine Marketing) on yksi tärkeimmistä ja kustannustehokkaimmista markkinoinnin muodoista. Me Ilmeellä autamme sinua lisäämään yrityksesi liikennettä, tunnettuutta ja myyntiä SEM:n avulla.

Maksettu ja orgaaninen näkyvyys

Hakukonemarkkinointi voidaan jakaa karkeasti hakukoneoptimointiin (SEO, orgaaninen näkyvyys) ja hakusanamainontaan (SEA, maksettu näkyvyys). SEO lisää näkyvyyttä ilmaisissa, orgaanisissa hakutuloksissa, ja vaatii pitkäjänteistä suunnitelmallisuutta. SEO:n avulla voit kasvattaa liikennettä verkkosivuillesi.

SEA:n maksettujen sijoitusten avulla voidaan saavuttaa näkyvyyttä hyvinkin nopeasti. Hakusanamainonta vaatii hyvin tehtynä pitkäjänteistä optimointia ja suunnitelmallisuutta. Perusteellisellä työllä se muodostuu kuitenkin tärkeäksi kivijalaksi yrityksen markkinoinnin keinoille, joka ohjaa verkkosivuillesi laadukasta liikennettä.

Palvelumme

SEO-analyysi ja suunnitelma

Käymme läpi yrityksesi verkkosivut hakukoneoptimoinnin eli SEO:n näkökulmasta. Yhdessä teemme suunnitelman tavoiteltavasta näkyvyydestä, jolla takaat tuotteesi ja palvelusi näkymisen halutulle kohderyhmälle.

SEO-analyysimme sisältää mm.

 • Nykytilanteen analyysi
 • Analytiikkaan perustuva sisällön räätälöinti sekä suositukset termeistä ja avainsanoista, joilla tavoittelemme näkyvyyttä
 • Hakukoneoptimoinnin suunnitelma, joka kattaa kaiken sivuille lisättävän SEO-aineiston räätälöitynä yrityksellesi
 • Sivuston tekninen tarkistus hakukoneoptimoinnin näkökulmasta
 • Kilpailijoiden saavuttaman näkyvyyden kartoittaminen

Hakusana­mainonta

Luomme yrityksellesi Google Ads-tilin tai voimme hallinnoida jo olemassa olevaa tiliä. Auditoimme yrityksesi tilin, ja parannamme sen optimointia vuosien kokemuksellamme. Kokonaan uuden tilin kohdalla suunnittelemme tarkkaan sen kampanjarakenteen. Saat avaimet käteen -palvelun, jossa luomme kaiken hakusanamainontaan vaadittavan sisällön mainosteksteineen ja hallinnoimme tiliäsi jatkuvana palveluna.

Hakusanamainonnan palvelumme sisältää mm.

 • Kampanjarakenteen luominen
 • Laaja avainsanasuunnittelu ja -tutkimus
 • Mainoslaajennusten luominen
 • Konversiopisteiden määritteleminen ja luominen
 • Viikottainen optimointi
 • Kuukausittainen selkeä raportointi

Miksi ja kenelle hakukone­markkinointia?

Hakukonemarkkinointi on tehokas väline, jota jokaisen yrityksen tulisi hyödyntää markkinoinnissaan. Sen avulla saamme potentiaaliset uudet asiakkaat kiinnostumaan, kun he vasta etsivät palveluasi ja tuotteitasi verkosta. SEM:n avulla sinun yrityksesi on juuri se, jonka asiakas löytää ja joka vastaa asiakkaan tarpeisiin.

Me Ilmeellä varmistamme, että yrityksesi hakukonemarkkinointi on vaikuttavaa ja toimii kustannustehokkaasti. Varaa konsultaatio veloituksetta ja tutkimme yhdessä, kuinka voimme ylittää yrityksesi tavoitteet!

Haluatko jutella yrityksesi verkko­sivuista hakukone­markkinoinnin asian­tuntijan kanssa?

Tarjoamme sinulle konsultaation veloituksetta.

Jätäthän yhteystietosi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

  Tätä lomaketta suojaa Google reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.