Siirry pääsisältöön
Uutinen 2.1.2024

Arjen kivi­­­jalka kauppa­keskus Kivis

Kauppakeskus Kiviksen avausta ennakoivat niin mittavat rakennus-, vuokraus- ja suunnitteluhankkeet kuin ILMEen hyppysissä brändin rakentaminen ja markkinoinnin suunnittelu sekä toteutus.

Vantaan Kivistön uuden lähipalvelukeskuksen nimeksi valittiin nimikilpailussa Kivis. Kauppakeskus Kivis avasi ovensa lokakuussa 2023. Avausta ennakoivat niin mittavat rakennus-, vuokraus- ja suunnitteluhankkeet kuin ILMEen hyppysissä brändin rakentaminen ja markkinoinnin suunnittelu sekä toteutus. Kivis on sujuvan arjen palvelukeskittymä, ja sen brändin ydintä kiteyttää sanoma: Arki on hyvää, kun Kivis on lujasti lähellä.

Me ILMEessä suunnittelimme ja toteutimme tiiviissä yhteistyössä asiakkaan kanssa kauppakeskus Kiviksen brändi-identiteetin, visuaalisen ilmeen ja viestinnälliset linjaukset. Materiaalitarpeita uuteen kauppakeskukseen on lukuisia, ja myös näissä olimme Kiviksen kumppanina: verkkosivut, opasteet, julkisivumainonta, avajaistapahtuman markkinointimateriaalit ja avauksen jälkeinen brändin rakentaminen.

Kauppakeskus Kiviksen avajaistapahtuma oli erittäin vilkas, ja uusi kauppakeskus lunasti heti paikkansa lähialueen asukkaiden ja siellä liikkuvien keskuudessa. Avajaistapahtuman markkinointi näkyi vahvasti pääkaupunkiseudulla eri kanavissa rakentaen niin brändimielikuvaa kuin houkutellen kävijöitä tutustumaan kauppakeskukseen avajaistapahtumassa. Nyt jatkuva näkyvyys painottuu muun muassa kohderyhmille kohdennettuun some-mainontaan ja paikallismainontaan.

Kivis sijaitsee Kivistön juna-aseman ja bussiterminaalin yhteydessä eli se on merkittävä lähialueen asukkaiden sekä alueella liikkuvien palvelukeskittymä. Kauppakeskus pitää sisällään niin päivittäistavarakauppoja, kahviloita, ravintoloita, erikoisliikkeitä sekä Vantaan kaupungin palveluja. Kivis rakentuu vahvaksi osaksi alueen yhteisöjä.

Yhteistyön jatkaminen ILMEen kanssa tuntui luontevalta

Antoisa yhteistyö ILMEen kanssa on tuottanut kauppakeskus Kivikselle upean brändi-identiteetin, jonka tunnettuutta on ilo yhdessä edelleen rakentaa. Työskentely idearikkaan ILMEen kanssa on ollut antoisaa ja sujuvaa, osaavaan yhteistyökumppaniin on helppo nojautua. On ilo jatkaa kauppakeskuksen kehittämistä luotettavan kumppanin kanssa!

Veera Niskanen, kauppa­keskus­päällikkö, Realidea Oy