Brändi

Brändi liittyy kaikkeen mitä yritys on, miltä se näyttää ja miltä se tuntuu. Se toimii yrityksesi tärkeimpänä kivijalkana ja asiakkaillesi ikkunana, jonka kautta he kokevat kaiken tekemisesi. Hyvin tehdyn brändin voima syntyy erottuvuudesta ja brändin synnyttämistä mielikuvista.

Vahvalla brändillä erotut

Brändi rakennetaan yrityksen liiketoimintastrategiasta lähtien. Brändiuudistus vaatii kokonaisvaltaista panostusta, mutta sitä ei tarvitse pelätä. Me Mainostoimisto Ilmeessä istumme kanssasi samalle puolelle pöytää ja möyhennämme maan niin, että uuden tai olemassa olevan brändin on siinä hedelmällistä kasvaa ja kukkia. Annamme näkemyksiä brändin positioinnista ja oivalluksia sen kehittämisestä. Määrittelemme yhdessä brändin piirteet ja syvennämme brändikonseptia ostajapersoonista ja sloganista asiakaslupaukseen.

 

Meidän kädenjälkemme näkyy aikaa ja asiakastarpeita ymmärtävissä brändeissä. Brändillä on sielu ja identiteetti, joka näkyy ulospäin visuaalisuutena, kuva-, väri- ja typografiavalintoina. Me luomme yhdessä asiakkaamme kanssa brändille puhuttelevan persoonallisuuden, jolla erottaudutaan.

Uniikki brändi tehostaa hyötyjä

Vahvan brändin avulla voit kohdentaa viestisi ja markkinointisi tehokkaammin valitsemillesi kohderyhmille. Tunnetun ja uniikin brändin avulla kasvatat yrityksesi arvoa ja houkuttelet asiakkaita matalammalla kynnyksellä yrityksesi tuotteiden ja palveluiden pariin.

Brändiuskolliset asiakkaat asettavat vähemmän painoarvoa hinnalle. Asiakasuskollisuus parantuu ja positiivinen word-of-mouth antaa potkua tuotteillesi. Vahva brändi tarjoaa myös tukea työnantajamielikuvan rakentamiselle, kun erotut joukosta ja kasvatat sitoutuneisuutta.

Brändiuudistus optimoi markkinoinnin

Brändikonsepti avaa mahdollisuudet monikanavaiseen brändiviestintään. Brändityö ei ole koskaan valmis kerralla vaan se vaatii jatkuvaa läsnäoloa, huoltamista ja optimointia. Me autamme brändin uudistamisen jälkeen kerryttämään ansaittua huomiota markkinointistrategioiden ja -kampanjoiden kautta.

Pidämme huolta brändin ilmenemisestä jokapäiväisessä kanssakäymisessä asiakkaiden kanssa. Äänensävyn ja viestikärkien määrittely eri kohtaamispisteissä antavat sinulle konkreettisia keinoja, joilla lähestyt sidosryhmiäsi. Brändiä tukeva sisältöstrategia, sisällön suunnittelu ja -tuotanto ovat tällöin keskeisiä keinoja. Toteutamme kanssasi brändin peruspilareista kumpuavia optimoituja markkinointitoimenpiteitä, jotka nostavat brändisi kukoistukseen.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä.

Lue lisää brändistä kasvun supervoimana Susannan blogista.

Katso referenssejämme alta

Kiinnostuitko tästä aiheesta?

Jätä yhteystietosi, ja otamme sinuun yhteyttä.

    Tätä lomaketta suojaa Google reCAPTCHA, ja Googlen tietosuojakäytäntöä ja käyttöehtoja sovelletaan.