Siirry pääsisältöön
Uutinen 27.4.2023

Jonne Seppä luotsaamaan Ilmeen kasvua

Mainostoimisto Ilme Oy on nimittänyt Jonne Sepän toimitusjohtajakseen 17.4.2023 alkaen. Uuden toimitusjohtajan tärkeimpiä tavoitteita on vahvistaa yrityksen liiketoimintaymmärrystä, ohjata asiakastyötä strategisempaan suuntaan sekä luotsata aktiivista kasvua. Ihmisläheinen yrityskulttuuri on lähellä Sepän sydäntä ja hänen toimintatapansa keskiössä.

Jonne Seppä on toiminut viimeiset kolme vuotta yrityskulttuurien parissa Voipa Oy:n toimitusjohtajana ja sitä ennen yli 15 vuotta Solita Oy:ssä vastaten mm. yhtiön henkilöstöstä ja osaamisesta. Sepän Solita-vuosien aikana yhtiö kasvoi usealla sadalla hengellä ja tuli tunnetuksi yhtenä Suomen parhaista yrityskulttuureista.

”ILME on hyvällä tavalla perinteikäs yhtiö. Se on jo löytänyt oman paikkansa markkinointiviestinnän kentässä ja tekee kannattavaa liiketoimintaa. Yhtiöllä on omaan kokoluokkaansa nähden huomattavan nimekkäitä ja merkittäviä asiakkuuksia. Hyvän ja voittavan asiantuntijayrityksen erottaa toisistaan henkilöstön innostus. Uskon, että liekeissä oleva henkilöstö takaa meille parhaan asiakaskokemuksen ja tuo myös yhtiölle taloudellista menestystä. ILMEessä on jo vuosia tehty töitä hyvän työpaikan eteen, ja yhtiön arvopohja on erinomainen. Parhaaksi työpaikaksi voi päästä vain, kun asiakastyytyväisyys, talous ja henkilöstön into syttyvät liekkeihin – samanaikaisesti ja yhtä voimakkaina. ILMEessä tämä on ymmärretty jo vuosia sitten, joten lähtökohdat kasvuun ovat todella hyvät,” kuvailee Jonne Seppä.

”Me ILMEellä olemme luovassa intohimobisneksessä. Yrityksen johtoportaan tärkein tehtävä on innostaa henkilöstöämme ja tarjota heille alan paras työpaikka. Vain tällä tavoin asiakkaamme saavat alan parhaat ja luovimmat ratkaisut, jotka puolestaan antavat heille kasvun edellytykset. Liian usein toimistojen fokus on keinovalikoimassa (digitaalisuus, keinoäly, someratkaisut) tai prosessien kehityksessä. Meidän tulee tähdätä olemaan kiinteä osa asiakkaidemme liiketoimintaa. Syvällisen liiketoimintaymmärryksen ja luovan tarinankerronnan avulla luomme sellaisia viestejä ja toimenpiteitä, joilla asiakkaamme erottuvat omassa markkinassaan,” kertoo Ilmeen perustaja ja omistaja Oskari Kariste.

Mainostoimisto Ilme Oy (ILME) työllistää yli 30 markkinointiviestinnän asiantuntijaa toimipisteillään Lahdessa ja Tampereella. ILME on 26 toimintavuotensa aikana vakiinnuttanut asemansa yhtenä markkinointiviestintäalan parhaista työpaikoista, ja sen ansiosta onnistunut ylläpitämään lukuisia pitkäaikaisia asiakassuhteita. ILMEen DNA:ssa on aina ollut vahva uteliaisuus kasvuun, ja se näkyy ILMEen tavassa toimia yhdessä asiakkaiden kanssa. Kasvu on keskeisessä roolissa myös yrityksen uudessa liiketoimintastrategiassa, jota parhaillaan uusiutuva brändi tukee. Aktiivista kasvua yritys tavoittelee ensisijaisesti luottamalla ja panostamalla alan parhaaseen luovan alan asiantuntijajoukkoon; omiin työntekijöihinsä.

Lahden ja Tampereen toimipisteiden yksikönjohtajat Susanna Nipuli ja Jenni Lehterikorpi jatkavat nykyisissä toimissaan sekä yrityksen johtoryhmän jäseninä. Yrityksen perustaja ja omistaja Oskari Kariste jatkaa hallituksen puheenjohtajana

Lisätietoa

Oskari Kariste, hallituksen puheenjohtaja
oskari@ilme.fi
p. 045 679 0820