Uusia ilmeläisiä

Uusi vuosi on tuonut Ilmeeseen myös uusia työntekijöitä sekä lennättänyt vanhoja toisiin yksiköihin: Lahden pitkäaikainen AD Jarno Järvi viettää alkuvuoden Floridan Naplesin toimistossa, johon käy viemässä Ilmeen toimintakulttuuria sekä auttamassa uuden toimiston käynnistymisessä.

Samalla hän tutustuu Naplesin toimiston uuteen suomalaistyöntekijään, Ilme USA:ssa luovana johtajana aloittaneeseen Jaakko Kastariin. Jaakko on työskennellyt Suomessa sekä mainostoimistoissa että freelancerina isojen brändien kuten McDonaldsin, Telia Soneran, Aku Ankan ja Koskenkorva Vodkan parissa. Viime vuodet hän on työskennellyt Miamissa, josta päätyi nyt Ilmeen leipiin.

– On mielenkiintoista olla mukana kehittämässä Ilme USA:ta ja auttaa suomalaisyrityksiä kansainvälistymisessä täältä käsin. Myös paikallisissa yrityksissä riittää monia mielenkiintoisia tapauksia, jotka kaipaavat luovaa markkinointiviestinnän suunnittelua, Jaakko kertoo.

Lahden toimistolle uusia ilmeitä

Marketing communication specialistina Ilmeessä aloittanut Irina Krohn palasi kotikaupunkiinsa monen vuoden jälkeen. Hän työskenteli viimeisimmäksi Iso-Britanniasta digitaalisen markkinoinnin parissa ja sitä ennen Wienissä, jossa opiskeli media- ja viestintätieteiden maisteriksi.
– Seitsemän Wienin ja yhden Iso-Britannian vuoden jälkeen tämä on uusi alku Lahdessa. On mahtavaa päästä Ilmeen kaltaiseen työyhteisöön ja viemään suomalaisia brändejä eteenpäin. Odotan innolla monipuolisia projekteja ja luovia hetkiä ilmeläisten kanssa.

 

 

 

Työkokeilun kautta Ilmeen vakituiseksi työntekijäksi päätynyt
Susann Nurmi aloittaa maaliskuussa tuotanto-AD:na. Susann on kotoisin Lahdesta ja valmistui viime keväänä Lahden Muotoiluinstituutista pakkausmuotoilijaksi. Opiskelustaan hän vietti kaksi lukukautta Saksassa vaihdossa kehittämässä graafista osaamistaan.

–Olin kuullut hyvää Ilmeestä ja sen tarjoamasta mahdollisuudesta päästä tekemään töitä hyvin monenlaisille asiakkaille. On mahtavaa saada syventää osaamista juuri Ilmeessä, Susann sanoo.

 

 

 

Jaa: