Ilmeen 20. syksy käynnistyi uudistuksin

Uudelle vuosikymmenelle siirtyminen tuo usein uutta tullessaan. Niin Ilmeessäkin. Vuodesta 2005 Ilmeen yhtenä omistajana ja luovan suunnittelun johtajana toiminut Markus Heinonen jättää Ilmeen elokuu lopussa ja myy samalla omistuksensa. 

”Takana on 11 vuotta huikeata kasvua ja menestystä monilla mittareilla, mutta nyt tuntuu, että olen antanut Ilmeelle sen, mitä on annettavana. Jätän Ilmeen levollisin mielin tietäen, että se on jatkossakin hyvissä käsissä.” 

Markuksen väistymisen myötä Ilmeen operatiivinen johto järjestäytyy uudelleen. Ilmeen johdossa jatkavat Joona Kallinen Lahdessa ja Jaakko Kaminen Tampereella. Heidän rinnallaan talousasioita johtaa Helena Pihlanen Lahdessa. Johdon tehtävät jakautuvat seuraavasti:

Jaakko Kaminen: prosessit ja palvelut, myynti, viestintä
Joona Kallinen: henkilöstö ja koulutus, hallinto
Helena Pihlanen: talous ja hyvinvointi

Uudistuksen yhteydessä tehtiin nimityksiä myös Ilmeen osaajien keskuudessa. ”On hieno tunnistaa koko yhteisössä tahto kehittyä ja jakaa vastuuta,” kertoo Ilmeen henkilöstöstä vastaava Joona Kallinen.

Jatkossa Ilmeen strategisesta suunnitteluosaamisesta vastaa Senior AD Hanna Jokinen Tampereella ja luovasta suunnitteluosaamisesta Senior AD Antti Toivanen Lahdessa. Audio-visuaalisten studiototeutusten kehittymisestä vastaa jatkossa Senior AD Jarno Järvi. Digitaalisista palveluista vastaa Digital Officer Heikki Ilvespakka Tampereella ja asiakaskokemuksesta Customer Relations Director Tiina Viljanen Lahdessa.

Nimikemuutoksia tapahtuu myös suunnittelupöydän ääressä, sillä pitkäaikainen AD:mme Jarno Järvi vastaa jatkossa myös Ilmeen AV-tuotantojen kehityksestä niin luovasta kuin tuotannollisesta näkökulmasta. Jarnon käyntikortissa lukee jatkossa Senior AD, producer. Vastaanotostamme tuttu Jenni Lindström koordinoi tästä lähtien Ilmeen studiotöitä. Jennin nimike muuttuu näin ollen tuotantoassistentista projektikoordinaattoriksi.

Jaa: