Uponor KOTI -konseptille Highlights-tunnus

Uponor KOTI -verkkopalvelukokonaisuus valittiin kiinnostavimpien rakennusalan uutuuksien joukkoon FinnBuild-messuilla ja se pääsi näin mukaan Highlights-näyttelyyn, joka järjestettiin kolmatta kertaa messujen yhteydessä. Highlightsiin pyrkineestä 59 ehdokkaasta valittiin seitsemän mielenkiintoisinta tuotetta, järjestelmää, menetelmää tai palvelua erikoisnäyttelyssä esiteltäviksi. Mukana oli sekä täysin uusia tuotteita että sellaisia, joissa on kekseliäästi kehitetty jo olemassa olevaa tuotetta paremmaksi.

Uponorin verkkopohjainen Uponor KOTI -palvelukokonaisuus mahdollistaa sen, että sekä pientalon rakennuttajat, LVI-suunnittelijat, Uponorin sopimusurakoijat että jälleenmyyjät voivat verkosta käsin hallinnoida koko projektia suunnittelusta aina käyttöönottoon asti. Ilme suunnitteli Uponor KOTI -kokonaisuuden markkinointi-ilmeen sekä kuluttajille ja ammattilaisille toteutetut materiaalit. Eri kohderyhmille suunniteltujen materiaalien työstövaiheessa oli välttämätöntä samaistua niin kuluttajan, jälleenmyyjän, urakoitsijan kuin suunnittelijankin asemaan ja katsoa palvelukokonaisuutta eri näkökulmista. ”Käytä energiasi oikein” -viesti saatiin näin myös kohdennettua eri käyttäjäryhmille.

Näyttelyn tuomariston mielestä Uponor KOTI tarjoaa asiakkaalle kätevän ”yhden luukun palvelun”, jolla helpotetaan kokonaisuuden kannalta parhaan asiantuntemuksen ja toteutuksen saamista myös pientalohankkeisiin. Tuomaristo kiinnitti valinnoissaan erityisesti huomiota ehdotuksen loppukäyttäjälle, yksilölle tai yhteiskunnalle koituviin käytännön etuihin ja hyötyihin.

”Ehdotuksia saapui hyvä määrä ja niiden taso oli korkea. On hienoa nähdä, että innovointi kiinnostaa alaa. Mukana oli niin monta hyvää uutuutta, että Highlights-tunnuksia päätettiin tällä kertaa jakaa seitsemän, mikä on yksi enemmän kuin alun perin oli suunniteltu”, kertoo tuomariston puheenjohtaja Laura Apilo VTT:ltä. Tuomaristoon kuuluivat Apilon lisäksi LVI-talotekniikkateollisuus ry:n toimitusjohtaja Ilkka Salo, Rakennusteollisuus ry:n johtaja Jukka Pekkanen ja työ- ja elinkeinoministeriön toimialajohtaja Mika Lautanala sekä raadin sihteerinä Suomen Messujen ohjelmakoordinaattori Anna Kero.

Ilmeen Uponor KOTI -tiimissä työskentelevät asiakkuusjohtaja Tiina Viljanen, toimitusjohtaja Oskari Kariste, suunnitteluryhmän johtaja Jenni Hakanen, AD Marko Koljonen, tuotanto-AD Johanna Palm ja copy Antti Laiho.

Jaa: