Lunawoodin verkkopalvelu

Lunawood

Vientiyrityksen tuotteiden globaali jakelu hoidetaan pääosin edustajayritysten kautta. Tuotetiedoilla ja referensseillä on siis verkossa erityisen tärkeä rooli. Lisäksi esimerkiksi suunnittelijat tarvitsevat verkkopalvelusta omanlaistaan tuotetietoa suunnittelun tueksi.

Verkkopalvelun aineiston hallinta sekä käyttöliittymä suunniteltiin vastaamaan vientiyrityksen tarpeita. Kohderyhmistä huomioitiin erityisesti arkkitehdit ja muut suunnittelijat. Heitä varten konseptoitiin esimerkiksi palvelu, joka generoi tuotekortteja eri tuoteprofiileista ja case-korteista. Tuotekortteja voi myös ladata pdf:nä suoraan omalle koneelle suunnittelutyön tueksi. Generointi tekee sisällön syötöstä ja aineiston hallinnasta vaivattomampaa, sillä eri tuotteita ei tarvitse syöttää lukuisiin eri paikkoihin sivustolla. Aineiston hallinnassa huomioitiin myös, että sivustosta julkaistaan useita eri kieliversioita.

Mitä tehtiin:

  • Verkkopalvelun konseptointi
  • UI/UX-suunnittelu
  • Graafinen suunnittelu
  • Sisällönsuunnittelu

Kehityksellä verkkosivuston liikenteen kasvuun

Vertailujakson aikana (elo-joulukuu 2016 ja 2017) istuntojen määrä on kasvanut yli 50 % ja yksittäisten sivujen katselut yli 125 %. Palvelussa käytetty aika on kasvanut noin 20 % ja välitön poistuminen laskenut lähes 10 prosenttiyksikköä, alle 40 %:iin.

Lisäksi kansainvälinen liikenne sivuilla on kasvanut merkittävästi ja kävijöitä kiinnostaa erityisesti tuotteet ja projektit, eli tulokset vastaavat hyvin alkuperäistä määrittelyä.

Oy Lunawood Ltd

Oy Lunawood Ltd on lämpöpuun innovatiivinen kehittäjä sekä kansainvälinen markkinajohtaja. Valtaosa Lunawoodin tuotannosta menee vientiin. Lunawoodin lämpöpuun ominaisuudet tekevät siitä erinomaisen rakennusmateriaalin monissa paikoissa ja projekteissa, joissa perinteistä puuta ei pystytä hyödyntämään.