HAASTE

Profiilin nostaminen autohuoltona

Tammer Diesel Nekala huoltaa, korjaa sekä varustelee henkilö- ja pakettiautot ammattitaitoisesti ja nopeasti. Erikoisosaamista ovat moottoriremontit ja -koneistukset sekä polttoainelaitteiden kunnostukset. Lisäksi Tammer Diesel palvelee kuluttajia, korjaamoja sekä teollisuutta varaosa- ja työkalutoimituksilla.

RATKAISU

Autohuoltoa sydämellä -konsepti

Tammer Dieselin profiilia autohuoltopalvelujen tarjoajana Tampereen alueella lähdettiin luomaan käsikirjoittamalla ja toteuttamalla sydäntälämmittävät videot, jotkat kuvaavat Tammer Dieselin omistautuvaa asennetta autohuoltoihin. Videot ovat levityksessä MTV3:lla sekä Tammer Dieselin sosiaalisen median kanavissa.

TULOKSET

Kampanja on edelleen käynnissä, ja lopulliset tulokset päivitetään sen loputtua. Reaktiot ovat olleet positiivisia ja saaneet ihmisiä näkemään Tammer Dieselin uudella, toivotulla tavalla. Tammer Dieselin Facebook-sivulla jaettu video keräsi yli 12 000 näyttökertaa, yli 190 reaktiota, 24 jakoa sekä mm. seuraavan kommentin: ”Herätti luottamusta”.

ASIAKKAAN KOMMENTTI

”Markkinointiin on turha pistää paukkuja, jos tavoitteena ei ole erottuminen. Ilmeen kanssa Tammer Dieselin erottuminen on ollut alusta asti luonnollista, tyylikästä ja mutkatonta. Tämän lisäksi mielekäs kumppanuus mainostoimiston kanssa tarvitsee innokkuutta, kekseliäisyyttä ja ymmärtäväisyyttä. Näistä elementeistä Ilmeen jengi on tehty. Antoisinta yhteistyössämme ovat olleet ne hetket, kun tajuaa kuuluvansa tiimiin, jossa jokainen nauttii täysillä työstään. Näiden hauskojen hetkien tuloksena syntyy tuottavaa markkinointiviestintää.”

Onni Ikonen, markkinointipäällikkö

TIIMI

Satu Inberg / Projektinjohto

Kasper Ojala / AD ja käsikirjoitus

Jani Kinnunen / Käsikirjoitus

Eveliina Pohja / Valokuvaus

Karu Films / Tuotantoyhtiö