HAASTE

Brändi-identiteetit eläväksi kuvissa

 

Presso-kahvilat ja Pizza & Buffa -ravintolat ovat S-ryhmän ketjuravintoloita, jotka sijaitsevat usein Prisma-hypermarkettien yhteydessä. Presso tarjoaa asiakkailleen viihtyisää kahvilakokemusta, jonka ytimessä ovat tuore kahvi ja vastapaistettu pulla. Pizza & Buffa tarjoaa puolestaan arkea helpottavia, konstailemattomia ruokaelämyksiä.

RATKAISU

Uudistuneiden ravintolakonseptien inspiroiva valokuvaus

Vastasimme Presson sekä Pizza & Buffan brändiuudistuksista, ja olemme toteuttaneet brändi-identiteettien jatkumoksi monipuolisia brändikuvauksia. Kuvista välittyy vahvasti brändi-identiteettien ydin, eli italialaisesta kulttuurista suomalaisuuteen parhaiten sopivat palat konstailemattomuus, ulkona syömisen helppous ja arjesta nauttiminen.

Kuvaukset olemme toteuttaneet Pressolle sekä Pizza & Buffalle aina kuvakonseptisuunnittelusta ja kuvausjärjestelyistä valokuvaukseen, kuvien viimeistelyyn sekä kuvitukseen asti. Kuvausten lopputuotoksena on monipuolisia miljöö- ja konseptikuvia laaja-alaiseen markkinoinnin ja viestinnän käyttöön. Lisäksi kuvaamme säännöllisesti taktisten ruokatuotekampanjoiden kampanjakuvat, jotka täydentävät brändikuvapankkia.

ASIAKKAAN KOMMENTTI

Ilme on hoitanut kuvaukset upealla ammattitaidolla ja mahtavalla asenteella. Kuvauspäivät ovat sujuneet hienosti ja lopputulokset ovat upeita. Joustavuus ja tekemisen ilo ovat olleet läsnä kuvauksissa, mikä välittyy myös kuvissa. Kiitos koko tiimille yhteistyöstä!
– Ulla Kivilaakso, markkinointipäällikkö, SOK Matkailu- ja ravitsemiskaupan ketjuohjaus

TIIMI

Satu Inberg / Projektinjohto ja kuvausjärjestelyt
Silja Liikola / Kuvausjärjestelyt ja -koordinointi
Henri Mattila / Kuvakonseptit ja valokuvaus