HAASTE

Ammattilaisten tarkastelun kestävä julkaisu

Kirjapaino Markprint Oy tekee korkealaatuisia offset- ja digipainotuotteita. Sen tavoitteena on olla Suomen ykköstekijä vaativien painotöiden markkinoilla. Tavoitetta edesauttaa syksyllä 2017 lanseerattu MarkSilverCover-teknologia, jolla tehdään metallinhehkuisia ja erottuvia painotuotteita.

RATKAISU

Vahvaa ammattitaitoa korostava asiakaslehtikonsepti

Loimme Markprintin asiakaslehdelle uuden konseptin, joka räätälöitiin laajan osaamisen, painoteknologioiden ja tuotantokyvykkyyden esittelyyn soveltuvaksi. Markprint sai käyttöönsä konseptin sisältämät sivukartat, teemat, juttutyypit, merkkimäärät ja kuvapaikat, jotka helpottavat jatkossa asiakaslehden tuotantoa. Selkeillä ohjeilla Markprintin on mahdollista myös taittaa asiakaslehti jatkossa itse.

TULOKSET

Uudistunut asiakaslehti on toiminut sekä Markprintin aikaisempien asiakkuuksien aktivoimisessa että painotuotereferenssinä uusille asiakkaille. Lehtikonsepti on mahdollistanut painolaadun esilletuonnin, ja asiakkaat ovat huomioineet digipainojäljen erinomaisen laadun. Markprintissä nähdään, että paino-osaaminen ja erityisesti MarkSilverCover-teknologia ovat saaneet lehden myötä hyvää näkyvyyttä ja tunnettuutta myös onnistuneiden kuvavalintojen kautta.

ASIAKKAAN KOMMENTTI

”Koin yhteistyön Ilmeen kanssa vaivattomaksi ja olen erittäin tyytyväinen niin kokonaistoteutukseen, eri työvaiheisiin kuin itse lopputuotteeseenkin. Meille tarjottiin enemmän kuin pyydettiin ja odotukset ylittyivät. Well done.”

Tuomas Talvitie, myyntijohtaja

TIIMI

Olli-Pekka Karhu / Konseptisuunnittelu ja visuaalinen suunnittelu
Tiina Viljanen / Asiakkuusvastuu ja projektinjohto