HAASTE

Perinteisen brändin ja verkkopalvelun raikastaminen

Korvenranta on vuonna 1919 perustettu, kolmannessa sukupolvessa toimiva puualan perheyritys, jonka asiakkaina on tunnettuja kalustevalmistajia sekä puunjalostuksen erikoisosaajia. Korvenranta valmistaa tuotteita vanerilusikoista rekkojen lattioihin. Yrityksen ydinosaamista ovat kalustekomponenttien sopimusvalmistus, projektikalusteet ja levyjen CNC-työstö.

RATKAISU

Toimme Korvenrannan brändi-identiteetin nykypäivään. Samalla kehitimme myös yrityksen verkkopalvelua vastaamaan aiempaa paremmin markkinoiden vaatimuksiin ja tukemaan yrityksen tavoitetta jatkaa yhtenä alan johtavista toimijoista.

Aloitimme Korvenrannan brändi-identiteetin päivityksen tutustumalla Korvenrannan liiketoimintaan ja sen ydinhenkilöihin, Korvenrannan perheeseen. Tekemiemme havaintojen perusteella kirkastimme Korvenrannan tarinaa ja tapaa viestiä. Samalla yrityksen visuaalinen identiteetti sai päivityksen nykypäivään.

Korvenrannan verkkopalvelu toimi aiemmin lähinnä staattisena paikkana, josta löytyi liiketoiminnalle tärkeät tiedot ja vain vähän syvällisempää ymmärrystä kaikesta siitä, mitä Korvenranta on ja miten heidän palvelunsa ja ratkaisunsa näkyvät ulospäin. Uudistimme verkkopalvelun vastaamaan markkinoiden kilpailutilannetta ja osoittamaan, että lähes sata vuotta vanha perheyritys on ja pysyy alansa aallonharjalla. Toteuttamamme uudistukset tukevat sitä, että Korvenranta tunnetaan myös jatkossa suoraselkäisenä ammattilaisena ja puun työstön edelläkävijänä.

korvenranta.fi

Asiakkaan kommentti

Meille on tärkeää, että asiat etenevät ja homman hoitumiseen voi luottaa. Ilmeen porukka ottaa projektin kuin projektin hanskaan ja potkii meitä puuseppiä persuksille niin, että tehtävä etenee sovitusti aikataulussa. Ilmeen kanssa tehdessä on sellainen fiilis, että pienimmätkin hommat hoidetaan napakalla asenteella. Suositus!
Kari Korvenranta, laatu-, työsuojelu- ja kiinteistövastaava

TIIMI

Antti Toivanen / Konseptisuunnittelu, visuaalinen suunnittelu ja UI/UX-suunnittelu
Eero Larvus / Konseptisuunnittelu ja sisältöstrategia
Joona Kallinen / Konseptisuunnittelu
Susann Nurmi / Tuotanto-AD
Kirsi Grünn / Projektinjohto
Juha Jukakoski / Projektinjohto
Janne Riihimäki / Teknologiaratkaisut
Jani Mahkonen, Loma Graphics / Valokuvaus