HAASTE

Laaja-alaisen osaamisen tunnettuuden kasvattaminen

 

Exel Composites Oyj on Nasdaq Helsinki Oy:ssä listattu maailman johtava komposiittiteknologiayhtiö, joka suunnittelee ja valmistaa komposiittituotteita ja -ratkaisuja vaativiin sovelluksiin.

RATKAISU

3D-videoilla komposiittituotteiden mahdollisuuksien ja lisäarvon havainnollistaminen

Exel Composites nähdään usein vain komposiittituottajana. Yrityksen osaaminen on kuitenkin ennen kaikkea uusien ratkaisujen löytämisessä. Exelin ansiosta tuotetaan kestäviä, kevyitä ja ympäristöystävällisiä ratkaisuja eri toimialoille.

Lähdimme esittelemään Exelin osaamista 3D-videoina, joita hyödynnetään erityisesti messuilla ja verkossa. Toteutimme kaksi videota: yleismessuvideo ja eritoten kuljetusalan toimijoille suunnattu animaatio. 3D-animoinnin vahvuus on, että vaikeasti kuvattavissa olevat tuotantoprosessin vaiheet voidaan esittää ja liittää tiettyyn käyttötarkoitukseen selkeästi.

Tuotantona 3D-videot sisältävät samat vaiheet kuin muutkin videotuotannot: käsikirjoitus, kuvasuunnittelu ja -käsikirjoitus, 3D-toteutus, leikkaus ja editointi sekä äänisuunnittelu. Erikoisuutena Exelin videoissa on meidän tuottamamme, uniikki ääniraita. Soitimme, äänitimme ja miksasimme musiikin Exelille.

TULOKSET

Palaute on ollut kautta linjan positiivista. Videot avaavat Exelin tuotantoprosessia ja komposiittituotteiden tarjoamia mahdollisuuksia eri teollisuuden aloille selkeästi ja ymmärrettävästi.

TIIMI

Markus Lehto / Konseptisuunnittelu, käsikirjoitus ja projektinjohto

Antti Hovi / Konseptisuunnittelu, käsikirjoitus ja kuvakäsikirjoitus

Peter Cura / Käsikirjoitus

Toni Eronen / 3D-animointi, leikkaus, editointi, äänisuunnittelu ja musiikin toteutus