Palsupakka

Monesti palaverit ovat turhia eivätkä täytä tarkoitustaan, ideat junnaavat paikoillaan tai itse palaverin toteutukseen liittyy epävarmuustekijöitä. Jotta palaverit sujuisivat paremmin ja niistä saisi täyden hyödyn irti, kehitimme ratkaisuksi Palsupakan.

Palsupakka itsessään on helppo ja hyvä, matalan kynnyksen tapa tehostaa palavereita. Sen lisäksi teimme kattavamman lisäosan, joissa on visualisoitu ja kuvattu Palsupakan korteissa esitettyjä tapoja konkreettisten lopputulosten ja päätösten saavuttamiseksi ja ideoiden keräämiseksi yhteen kasaan.

Mikäli sinulla on jo Palsupakka ja haluat vieläkin tehokkaammat palaverit, lataa lisäosa alta.

Jos sinulla ei vielä ole Palsupakkaa – voit tilata sen sivun alareunassa olevalla lomakkeella.

Käytämme Ilmeessä paljon näiden metodien kaltaisia tapoja erilaisissa työpajoissa ja palavereissa. Jos työtavat tuntuvat toimivilta, älä epäröi kysyä lisää tai heittää meille haastetta esimerkiksi isomman kokonaisuuden tai vaikeasti ratkaistavan asian muodossa! Autamme mielellämme.

Lisätietoa Palsupakasta sekä siinä mainituista metodeista saat konseptisuunnittelijaltamme Henri Mattilalta henri.mattila@ilme.fi tai strategiltamme Hanna Jokiselta hanna.jokinen@ilme.fi.

Lataa palsupakan lisäosa

Tilaa palsupakka