Paikalliset yritykset pelaavat turvapaikanhakijat tervetulleiksi Lahteen

Let’s play bAll together –ottelu Hennalassa 30.9.2015 klo 17.00.

Lahden seudun yritykset toivottavat Hennalaan majoitetut turvapaikanhakijat tervetulleiksi Lahteen. Urheilukaupungissa se tapahtuu tietenkin kaikille yhteisellä kielellä – jalkapallolla!

Let’s play bAll together –ottelu pelataan Hennalan lippukentällä keskiviikkona 30.9. kello 17.

”Kutsumme mukaan kaikki Lahden seudun yritykset, jotka haluavat osoittaa myötätuntoa ja välittämistä hädänalaisessa tilanteessa olevia ihmisiä kohtaan sekä ilmaista yhteispelin voimin, millaisia arvoja lahtelaisyrityksissä kannatetaan”, toteaa toimitusjohtaja Jukka Rantanen LADECista.

Ottelu on laitettu pystyyn pikaisella aikataululla, joten mukaan lähteviltä yrityksiltäkin tarvitaan nopeaa reagointia.

”Idea ottelusta syntyi perjantaiaamuna. Iltapäivällä meillä oli jo paikka ja aika sekä nimi ja logo tapahtumalle. Nopea reagointi asiaan kertoo paikallisten yritysten hengestä ja asenteesta”, iloitsee Rantanen.

Maanantaina järjestelyihin mukaan olivat Suomen Punaisen Ristin, Lahden kaupungin, LADECin, Mainostoimisto Ilmeen ja Päijät-Hämeen yrittäjien lisäksi lupautuneet muun muassa FC Lahti, Fazerin Mylly, Hartwall, Mediatalo Esa ja Stala Oy.

”En ole pelannut jalkapalloa yli 20 vuoteen, mutta lupaan ainakin hölkätä avaukseen tämän asian puolesta. Voi olla, että vaihtomiestä tarvitaan jo ennen alkuvihellystä, mutta mitä siitä. Huutosakkiakin tarvitaan”, toteaa mukaan lupautunut Fazer Myllyn johtaja Pekka Mäki-Reinikka ja haastaa kaikki muutkin kansainvälistä kauppaa tekevien lahtelaisyritysten johtajat pelaamaan.

Let’s play bAll together -ottelu pelataan sekoitetuin joukkuein ja siihen toivotaan pelaamaan yritysten johtoa sekä työntekijöitä. Tarkoitus on tehdä tilaisuudesta rento, hauska ja lämminhenkinen kokemus molemmille osapuolille.

Paikalle toivotaan myös kannustusjoukkoja paikallisista asukkaista.

”Let’s play bAll together ei ole vain yksi jalkapallo-ottelu vaan se myös kuvastaa Lahden seudun yritysten ja asukkaiden asennetta sekä tahtotilaa,” Rantanen sanoo.

Jaa: