Sisältöasiantuntija

Tule meille sanoittamaan asiakkaidemme tarinoita ymmärrettäviksi ja vaikuttaviksi.

Toiveemme sinulta:

Oivaltavan ajattelun ja terävän kynäsi kautta käytät suomen kieltä monipuolisesti äänensävyjä noudattaen ja korostaen. Sinulla on hyvät sosiaaliset taidot ja utelias luonne – solahdat sujuvasti eri asiakkuuksiin ja aiheisiin. Pidät ihmisten kanssa tekemisestä, kuuntelemisesta ja uusien asioiden oivaltamisesta. Autamme asiakkaitamme kasvattamaan liiketoimintaa, joten hallitset myös liiketoiminnan perusteiden pohjalta kaupallisen ajattelun.

  • Työhösi kuuluu monipuolista konseptisuunnittelua ja sisällöntuotantoa copyteksteistä artikkeleihin ja kampanjaviesteistä viestien jalkautukseen eri kanaviin. Odotamme siis hyvää kanavatuntemusta, brändiymmärrystä sekä kanavien erityispiirteiden tunnistamista.
  • Hyvä suomen kielen taito on ehdoton vaatimus. Lisäpisteitä saat digimarkkinoinnin tai WordPressin hallitsemisesta sekä erinomaisesta englannin kielen taidosta.
  • Kokemusta olet hankkinut vastaavassa roolissa joko markkinointiviestinnän toimistossa tai asiakasorganisaatiossa.

Työskentelet tiimisi kanssa kiinnostavien brändien parissa – meillä asiakas on aina keskiössä. Siksi arvostamme myös kykyäsi luoda ja pitää yllä pitkiä ja lämpiä asiakassuhteita.

Mitä tarjoamme?

Olemme ihmisen arvoinen työpaikka. Yksityisomisteisessa yhtiössä ja matalahierarkisessa organisaatiossamme on aina panostettu merkittävästi henkilöstön kehittymiseen, koulutukseen ja hyvinvointiin. Teemme yhdessä töitä ja nautimme niiden tuloksista, esimerkiksi henkilökunnalle jaettavan bonuksen muodossa. Yhteisöllisyyttämme tukevat säännölliset yhteiset hetket ja retket esimerkiksi aamiaiset&lounaat, virkistysaktiviteetit, kick-offit ja juhlat. Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella ja Lahdessa inspiroivissa ympäristöissä, mutta hybridityöskentelymallimme mukaisesti voit työskennellä mistä päin tahansa.

Toivomme, että sinulla on henkilökohtaisia unelmia työhösi liittyen ja haluat toteuttaa niitä meillä.  Vaikka et tunnistaisikaan itseäsi aivan jokaisesta lauseesta, älä epäröi hakea. Jos nautit haasteista ja janoat uutta, ota yhteyttä ja kerro itsestäsi! Työsuhde on vakituinen.

Näin haet

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen: rekry@ilme.fi. Haku on auki 9.1.2022 saakka tai kunnes sopiva henkilö on löytynyt.

Susanna Nipuli

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa

Susanna Nipuli

Yksikönjohtaja / Lahti

040 775 5699