Projekti­koordi­naattori-harjoittelija / Tampere

Etsimme Tampereelle reipasta ja innostunutta harjoittelijaa projektikoordinaattorin tehtäviin osaksi asiakkuustiimiämme.

Toivomme sinulta

Olet ulospäinsuuntautunut ja sinulla on hyvät vuorovaikutus- ja tiimitaidot. Toimit rohkeasti asiakkaiden kanssa ja uskallat tarttua tehtäviin (ja puhelimeen) projekteja hoitaessasi.

Hallitset MS Office -ohjelmia ja kommunikoit sujuvasti suomen kielellä, englannin kielen taito katsotaan vahvuudeksi.

Ennen kaikkea: odotamme, että sinulla on innostus toimia monipuolisissa projektitehtävissä sekä olet luonteeltasi utelias ja oppimishaluinen. Toivomme harjoittelijalta hyvää organisointikykyä, itseohjautuvuutta ja priorisointitaitoja.

Projekti­koordi­naattori­harjoittelijana

  • Pääset avustamaan erilaisissa asiakkuuksissa, koordinoimaan ja aikatauluttamaan projekteja sekä huolehtimaan yleisesti niiden sujuvuudesta niin asiakkaille kuin Ilmeen sisällä. Vastaat asiakkuusjohtajan kanssa tiimin suoriutumisen mahdollistamisesta.
  • Osallistut markkinointiviestinnän suunnittelu- ja tuotantoprojekteihin.
  • Olet yhdessä tiimin kanssa mukana uusasiakashankinnassa ja kilpailutuksissa, tarjousten teossa ja niiden esittelyissä.
  • Työskentelet yhdessä kumppaneidemme kanssa ja sovit sekä neuvottelet kokonaisuuksia asiakkaillemme.
  • Osallistut Ilmeen asiakkuuksien kehittämiseen, mutta myös Ilmeen kehittämiseen työyhteisönä ja yrityksenä.

Mitä tarjoamme?

Harjoittelijana Ilmeellä saat sopivasti haasteita sekä mahdollisuuden oppia ja kasvaa niin monipuolisten asiakkaiden kuin työtehtävien parissa. Pääset osaksi rohkeaa ja innostavaa asiantuntijajoukkoa, osaksi Ilmettä. Panostamme merkittävästi henkilöstön kehittymiseen, koulutukseen ja hyvinvointiin, unohtamatta inspiroivaa työympäristöä Tampereen Finlaysonilla ja Lahden Malskilla.

Harjoittelun kesto 4–5 kuukautta, keväällä 2023. Harjoittelu on palkallinen.

Näin haet

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja CV mahdollisimman pian ja viimeistään 15.1.2023 osoitteeseen: rekry@ilme.fi. Laita hakemuksesi aiheeksi: Harjoittelija / Projektikoordinaattori

Haastattelemme sopivia harjoittelijoita jo ennen hakuajan umpeutumista ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa

Jenni Lehterikorpi

Yksikönjohtaja / Tampere

050 541 2928