Markkinointi­viestinnän strateginen suunnittelija

Sinä kokenut, markkinointiviestinnän monissa liemissä kypsynyt, näkemyksellinen asiantuntija, tule huippuun työporukkaamme.

Toiveemme sinulta:

Markkinointiviestinnän konkarina sinulle on kertynyt kokemusta strategisesta suunnittelusta ja hyödynnät liiketoimintaymmärrystä luontevasti suunnittelun perustana. Olet tottunut tekemään tiimityötä ja tiivistä yhteistyötä eri alojen asiakkaiden kanssa. Käyt keskusteluja asiantuntijana ymmärrettävästi ja innostavasti eritaustaisten ihmisten kanssa. Haastat ja perustelet sekä etsit parhaita ratkaisuja asiakkaan eduksi. Sukellat sujuvasti eri yritysten ja brändien maailmoihin ja jatkuva uteliaisuutesi ja tiedonjanosi vie sinua asintuntijana eteenpäin.

  • Työhösi kuuluu asiakkaidemme markkinointiviestinnällisten tarpeiden tunnistaminen, strateginen suunnittelu sekä ydinosaamisesi mukaan muotoutuva luova työ, jossa pääset hyödyntämään kirkasta ajatustasi ja terävää kynääsi.
  • Ymmärrät miten brändejä suunnitellaan, rakennetaan ja hallitaan sekä kuinka luovaa työtä käytännössä toteutetaan asiakkaiden kanssa.
  • Tiimiämme täydentää parhaiten henkilö, joka osaa tuottaa näkemykseensä pohjaten markkinointiviestinnän strategioita, suunnitelmia, konsepteja sekä toteuttaa sisältöjä käytännön tasolla. Sinulla on monipuolista kokemusta mielellään markkinointiviestinnän toimistosta tai asiakkaan puolelta.

Työskentelet tiimisi kanssa kiinnostavien brändien parissa – meillä asiakas on aina keskiössä. Siksi arvostamme myös kykyäsi luoda ja pitää yllä pitkiä ja lämpiä asiakassuhteita.

Mitä tarjoamme?

Olemme ihmisen arvoinen työpaikka. Yksityisomisteisessa yhtiössä ja matalahierarkisessa organisaatiossamme on aina panostettu merkittävästi henkilöstön kehittymiseen, koulutukseen ja hyvinvointiin. Teemme yhdessä töitä ja nautimme niiden tuloksista, esimerkiksi henkilökunnalle jaettavan bonuksen muodossa. Yhteisöllisyyttämme tukevat säännölliset yhteiset hetket ja retket esimerkiksi aamiaiset&lounaat, virkistysaktiviteetit, kick-offit ja juhlat. Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella ja Lahdessa inspiroivissa ympäristöissä, mutta hybridityöskentelymallimme mukaisesti voit työskennellä mistä päin tahansa.

Toivomme, että sinulla on henkilökohtaisia unelmia työhösi liittyen ja haluat toteuttaa niitä meillä.  Vaikka et tunnistaisikaan itseäsi aivan jokaisesta lauseesta, älä epäröi hakea. Jos nautit haasteista ja janoat uutta, ota yhteyttä ja kerro itsestäsi! Työsuhde on vakituinen.

Näin haet

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen: rekry@ilme.fi. Haku on auki 30.1.2022 saakka tai kunnes sopiva henkilö on löytynyt.

Susanna Nipuli

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa

Susanna Nipuli

Yksikönjohtaja / Lahti

040 775 5699