Digistrategi

Tule auttamaan asiakkaitamme ottamaan rohkeita askelia digitaalisten ratkaisujen tiellä ja tekemään parempaa liiketoimintaa.

Toiveemme sinulta:

Liikut sujuvasti markkinointiviestinnän digitaalisten ratkaisujen parissa ja sinulle on kertynyt jo melkoinen määrä dataa erilaisten kokonaisuuksien suunnittelusta yrityksille. Pohjaat ajattelusi aina liiketoimintaymmärrykseen ja käytät sitä luontevasti suunnittelun perustana. Olet tottunut tekemään tiimityötä ja tiivistä yhteistyötä eri alojen asiakkaiden ja ammattilaisten kanssa. Käyt keskusteluja asiantuntijana luontevasti ja innostavasti ihmisten kanssa. Haastat ja perustelet sekä etsit parhaita ratkaisuja asiakkaan eduksi.

  • Työhösi kuuluu asiakkaidemme tarpeiden tunnistaminen ja strateginen suunnittelu. Sinulla on syvällinen ymmärrys ja kokemusta nykypäivän markkinoinnista ja digitaalisuuden tuomista mahdollisuuksista. Tunnet digimarkkinoinnin yleisimmin käytetyt alustat, työkalut ja menetelmät.
  • Hahmotat sisältöjen, viestien, automaatioiden, raportoinnin ja datavirtojen kokonaisuuksia. Ymmärrät miten niitä rakennetaan, hyödynnetään ja hallitaan sekä kuinka käytännössä toteutetaan asiakkaiden kanssa.
  • Pettämätön trendinenäsi vainuaa jatkuvasti digitalisaation tuomia uusia tuulia ja potentiaalisia ratkaisuja, joita haluat päästä hyödyntämään asiakkaidemme liiketoiminnan hyväksi.
  • Kokemusta olet hankkinut vastaavassa roolissa mielellään markkinointiviestinnän toimistossa tai vastaavassa.

Työskentelet tiimisi kanssa kiinnostavien brändien parissa – meillä asiakas on aina keskiössä. Siksi arvostamme myös kykyäsi luoda ja pitää yllä pitkiä ja lämpiä asiakassuhteita.

Mitä tarjoamme?

Olemme ihmisen arvoinen työpaikka. Yksityisomisteisessa yhtiössä ja matalahierarkisessa organisaatiossamme on aina panostettu merkittävästi henkilöstön kehittymiseen, koulutukseen ja hyvinvointiin. Teemme yhdessä töitä ja nautimme niiden tuloksista, esimerkiksi henkilökunnalle jaettavan bonuksen muodossa. Yhteisöllisyyttämme tukevat säännölliset yhteiset hetket ja retket esimerkiksi aamiaiset&lounaat, virkistysaktiviteetit, kick-offit ja juhlat. Toimipisteemme sijaitsevat Tampereella ja Lahdessa inspiroivissa ympäristöissä, mutta hybridityöskentelymallimme mukaisesti voit työskennellä mistä päin tahansa.

Toivomme, että sinulla on henkilökohtaisia unelmia työhösi liittyen ja haluat toteuttaa niitä meillä.  Vaikka et tunnistaisikaan itseäsi aivan jokaisesta lauseesta, älä epäröi hakea. Jos nautit haasteista ja janoat uutta, ota yhteyttä ja kerro itsestäsi! Työsuhde on vakituinen.

Näin haet

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen: rekry@ilme.fi. Haku on auki 30.1.2022 saakka tai kunnes sopiva henkilö on löytynyt.

Susanna Nipuli

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa

Susanna Nipuli

Yksikönjohtaja / Lahti

040 775 5699