Haemme Digi-AD:ta

Sinä kokenut ja näkemyksellinen AD, tule huippuun työporukkaamme ja täydennä Tampereen yksikkömme asiantuntijuutta.

Toivomme sinulta

Olet ulospäinsuuntautunut ja toimit parhaiten vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa. Työtehtäviisi kuuluu asiakkaidemme liiketoiminnan ja tarpeiden ymmärtäminen sekä heidän tavoitteisiinsa pohjaava suunnittelu ja toteutus.

Käytännössä tämä tarkoittaa kuuntelua, oivaltamista ja nerokkaita ideoita.

Haastat ja perustelet sekä etsit parhaita ratkaisuja asiakkaan eduksi. Sukellat sujuvasti eri yritysten ja brändien maailmoihin ja jatkuva uteliaisuutesi ja tiedonjanosi vie sinua asiantuntijana eteenpäin.

Digi­orientoi­tuneena Art Directorina

  • Vastaat luovien konseptien suunnittelusta ja toteutuksesta eri kanaviin yhdessä sisältöasiantuntijoidemme kanssa
  • Ymmärrät mitä brändinhallinta merkitsee
  • Työskentelet erityisesti verkkosivujen ja digimarkkinoinnin parissa
  • Täydennät tiimiämme parhaiten, jos sinulle on kertynyt kokemusta visuaalisesta suunnittelusta sekä käyttöliittymä ja -kokemussuunnittelusta useamman vuoden ajalta ja pystyt perustelemaan valintasi asiakkaalle.

Työskentelet tiimisi kanssa kiinnostavien brändien parissa – meillä asiakas on aina ykkönen. Arvostamme kykyäsi luoda pitkiä ja lämpiä asiakassuhteita.

Mitä tarjoamme?

Meillä saat sopivasti haasteita, mahdollisuuden oppia ja kasvaa asiantuntijana monipuolisten asiakkaiden kanssa. Panostamme merkittävästi henkilöstön kehittymiseen, koulutukseen ja hyvinvointiin. Unohtamatta inspiroivaa työympäristöämme Tampereen Finlaysonilla ja Lahden Malskilla. Etätyöskentely on luonteva osa työkulttuuriamme.

Vaikka et tunnistaisikaan itseäsi aivan jokaisesta hakukriteeristämme, älä epäröi hakea. Jos nautit haasteista ja janoat uutta, ota yhteyttä ja laita hakemus tulemaan! Työsuhde on vakituinen.

Näin haet

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian ja viimeistään 9.1.2022 osoitteeseen: rekry@ilme.fi. Laita hakemuksesi aiheeksi: AD. Haastattelemme sopivia ehdokkaita jo ennen hakuajan umpeutumista ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa tarvittaessa

Jenni Lehterikorpi

Yksikönjohtaja / Tampere

050 541 2928