Mamkille jälleen ennätysmäärän hakijoita

Ilmeen kanssa jo vuodesta 2007 yhteistyötä tehnyt Mikkelin ammattikorkeakoulu sai tämän vuoden yhteishaussa ennätyksellisen määrän hakemuksia. Vetovoima nuorten tutkintoon johtavaan koulutukseen kasvoi peräti 18,7 %. Ensisijaisia hakijoita oli tänä vuonna 1711.

Nuorten koulutuksen hakijamäärät ovat kasvaneet siitä asti, kun yhteistyö Ilmeen kanssa aloitettiin.Tänä vuonna kasvua oli kuitenkin merkittävästi myös valtakunnallisesti vertailtuna, sillä koko maassa hakijamäärät kasvoivat vain 7 prosenttia.

Monivuotinen yhteistyö on tuottanut tasaisesti hyviä tuloksia, mutta tälläiset poikkeuksellisen hyvät tulokset lämmittävät mieltä erityisesti, toteaa suunnittelujohtaja Markus Heinonen Ilmeestä. Hän näkee hyvän tuloksen taustalla kaksi merkittävää tekijää. – Asiakas tuntee hyvin kohderyhmänsä, joten tiedämme, kenelle markkinoimme, hän sanoo. Toiseksi tulosta näyttää tuottavan markkinoinnin painottaminen yhä voimakkaammin verkkoon – sinne, missä kohderyhmä liikkuu.

Verkkomarkkinointit toteutettiin erinomaisella menestyksellä yhdessä Ilme Digitalin kanssa. Olimme esillä niin Facebookissa, Iltasanomien mobiilisivuilla kuin chateissäkin. Kovasti liikennettä MAMKin sivuille toi myös kampanjayhteistyö NRJ:n aamupoikien kanssa. Neljä viikkoa kestänyt kampanja moninkertaisti sivujen kävijämäärät, kertoo Markus.

Jaa: