MAMKiin haki jälleen ennätysmäärä syksyn yhteishaussa

Mikkelin ammattikorkeakouluun haki syksyn yhteishaussa ennätysmäärä hakijoita. Nuorten koulutukseen oli 601 ensisijaista hakijaa, mikä nosti hakijamäärää 12 % viime syksyyn verrattuna. Aikuiskoulutuksen hakijamäärä nousi huimat 103 % (365 ensisijaista hakijaa). MAMKin hakijamäärät ovat kasvaneet vuodesta 2010 alkaen joka vuosi.
”Yhteistyö MAMKin kanssa aloitettiin jo vuonna 2007 uudistamalla koko markkinointiviestinnän linja. Asiakkaan rohkeus puhua kohderyhmän kieltä ja tekemisen järjestelmällisyys, yllätyksellisyyttä unohtamatta, on kantanut hedelmää mm. vuosittain kasvavina hakijamäärinä”, kommentoi Ilmeen asiakkuusjohtaja Tiina Viljanen.
Ilme on uudistanut yhdessä MAMKin kanssa laaja-alaisesti niin yhteishaku- kuin muunkin oppilaitosmarkkinointimateriaalin. Yhteishakukampanjointiin kuuluvat road showt, internet-, TV- ja elokuvamainonta sekä lehtikampanjat.
Mikkelin ammattikorkeakoulu (MAMK) tarjoaa korkeinta ammatillista koulutusta, tekee työelämälähtöistä tutkimus- ja kehitystyötä sekä tuottaa koulutustehtävään liittyviä palveluja.

Jaa: