Mainostoimisto Ilme on Suomen parhaita työpaikkoja jo toista vuotta peräkkäin

Mainostoimisto Ilme on jo toista vuotta Suomen 50 parhaan työpaikan joukossa. Samalla se on listauksen ainoa markkinointiviestintäalan työpaikka. Myös päijäthämäläistä työelämää se edustaa Great place to work -tutkimuksen perusteella listatuista yrityksistä ainoana.

Listalle ylsi tänä vuonna 36 prosenttia kaikista Great Place to Work® Institute Finlandin tutkimasta 138 organisaatiosta.

Listatuista yrityksistä 30 palkitaan yleisessä sarjassa, viisi suurten organisaatioiden sarjassa ja 15 pienten organisaatioiden sarjassa. Ilme osallistui pienten organisaatioiden sarjaan.

Listatut yritykset palkittiin Kalastajatorpalla torstai-iltana.

– Tällaisen tunnustuksen saaminen monella tapaa haastavan vuoden jälkeen on suuri kunnia. Se kertoo siitä, että työhyvinvointiin panostaminen kannattaa enemmän, kuin siinä nipistimäminen, toteaa Ilmeen toimitusjohtaja Mikko Eskelinen.

– Tunnustus ei ole kuitenkaan ainut syy olla mukana tutkimuksessa. Osallistumalla tutkimukseen saamme tärkeää tietoa yrityksen menestykseen vaikuttaviin kysymyksiin, joista työhyvinvointi on keskeisimpiä. Great place to work tarjoaa myös hyviä työkaluja edelleen kehittymiseen, Eskelinen sanoo.

Suomen parhaat työpaikat on globaalisti toimivan Great Place to Workin toteuttama tutkimus, joka on tehty Suomessa vuosittain vuodesta 2002.

Tutkimuksessa kartoitetaan työntekijöiden kokemuksia työpaikastaan ja analysoidaan yrityksen organisaatiokulttuuria ja –rakenteita. Tutkimustuloksesta 2/3 määräytyy työntekijöiden kyselyssä kertoman perusteella.

Great Place to Work Institute on maailmanlaajuinen tutkimus- ja kehittämisorganisaatio, joka toimii 45 maassa. Vuosittain GPW Instituten tutkimukset antavat äänen noin 12 000 000 työntekijälle eri puolilla maailmaa.

Jaa: