1. Järjestäjä
Mainostoimisto Ilme Oy
Svinhufvudinkatu 23
15110 Lahti
ilme@ilme.fi

Facebook ja Instagram eivät ole osallisena arvonnassa.

2. Arvonta-aika
Arvontaan voi osallistua 20.6.–12.8.2018.

3. Osallistuminen
Arvontaan voi osallistua lisäämällä kuvan Instagram-kuvapalveluun aihetunnisteilla #kesakisailme.

4. Palkinnot
Palkintona arvotaan lippuja Cheekin ”Valot Sammuu” -jäähyväiskeikalle Lahden mäkimonttuun, lauantaina 25. elokuuta.

5. Arvontakäytäntö
Palkinto arvotaan kaikkien arvontaan osallistuneiden kuvien kesken, jotka on julkaistu arvonta-aikana Instagram-kuvapalvelussa. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 15. elokuuta mennessä, suoritetaan palkinnosta uusi arvonta.

6. Arvonta
Palkinnot arvotaan: maanantaina 13.8. valvotuissa olosuhteissa.

7. Voittajien julkistus
Palkinnon voittajat julkistetaan arvontapäivänä, kun kyseiset henkilöt on tavoitettu. Voittajat ilmoitetaan Mainostoimisto Ilmeen Facebook-sivulla sekä Instagram-kanavalla.

8. Palkintojen luovutus ja toimitus
Palkinto toimitetaan voittajalle sopimuksen mukaan, kun hänet on tavoitettu. Mainostoimisto Ilme vastaa palkinnon toimittamisesta voittajalle.

9. Julkisuus
Osallistumalla tähän arvontaan osanottaja myöntää Mainostoimisto Ilmeelle oikeuden julkaista hänen kilpailukuvansa, nimensä sekä asuinpaikkansa ja käyttää niitä internetsivuillaan ja muussa verkkoviestinnässä ilman erillistä suostumusta tai korvausta.

10. Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt, pois lukien Mainostoimisto Ilmeen palveluksessa olevat henkilöt, sekä henkilöt, jotka ovat osallistuneet tämän arvonnan järjestämiseen sekä näiden perheenjäsenet.

11. Järjestäjän vastuu
Järjestäjän kollektiivinen vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainittujen palkintojen arvoa ja määrää. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa arvonnan järjestäjän, yhteistyökumppanit sekä muut osalliset kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi eikä muuhun tavaraan.

Arvonnan järjestäjä ei vastaa mahdollisista painovirheistä eikä muista arvontaan liittyvistä virheistä. Arvonnan järjestäjä ei ota vastuuta osallistujan tietokoneelle tai muuhun omaisuuteen tulleista vahingoista tai viruksista, jotka ovat aiheutuneet sivuston käytöstä tai siihen kirjautumisesta tai tästä sivustosta ladatusta tai tästä sivustosta peräisin olevasta materiaalista, datasta, teksteistä, kuvista, videoista tai äänestä.

12. Arvontasääntöjen sitovuus
Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä. Sääntöjen soveltamiseen ja tulkintaan liittyvät mahdolliset epäselvyydet ratkaisee järjestäjä.