Kuvassa Mikko Eskelinen, Jarkko Forsberg ja Oskari Kariste.

Kingin Mikko Eskelinen mainostoimisto Ilmeen toimitusjohtajaksi

Mainostoimisto Ilme on nimittänyt toimitusjohtajaksi ja osakkaaksi 1.1.2013 alkaen Mikko Eskelisen, joka on työskennellyt tähän saakka mainostoimisto Kingin copywriterina ja partnerina. Samalla Ilme vahvistaa digiportfoliotaan perustamalla Ilme Digital -yksikön, jonka toimitusjohtajaksi ja osakkaaksi on nimitetty KTM Jarkko Forsberg. Hän siirtyy tehtävään OPR-Vakuuden markkinointi- ja kehitysjohtajan paikalta. Oskari Kariste jatkaa pääomistajana yhtiöiden kasvun ja kehityksen johtamiseen keskittyen.

”Mikolla on pitkä kokemus maan johtavien mainostajien ja brändien kanssa työskentelystä. Hän on arvostettu mainonnan suunnittelija, jonka näkemykset auttavat meitä nostamaan hyppyrimäen lähtöpuomia yhä korkeammalle”, kommentoi toimitusjohtaja Kariste vaihdosta. Eskelinen vastasi Kingissä mm. Kotipizzan, RAYn, Nokian Renkaiden ja Vianorin asiakkuuksista. Kingiin hän siirtyi SEKistä.

Eskelinen kertoo, että ”Ilme on todella mielenkiintoinen yritys, suorastaan pieni ihme toimistokentässä. Siinä missä useat muut kamppailevat kannattavuuden kanssa, Ilme on onnistunut hyvään tulokseen vuosi toisensa perään. Lisäksi Ilme on pärjännyt erinomaisesti sekä asiakas- että työtyytyväisyysmittauksissa ja nyt myös alan kilpailuissa, kuten Effien shortlistalle pääsy ja Hopeajyvän voitto todistivat”.

Ilme Digitalin perustaminen laajentaa mainostoimisto Ilmeen palveluvalikoimaa, sillä se tarjoaa asiakkaille ymmärrystä uudenlaisessa digitalisoituneessa liiketoimintaympäristössä toimimisesta. Ilme Digital toteuttaa yrityksille tuloksellisia markkinointi-, viestintä- ja myyntiratkaisuja nykyaikaisia digitaalisia työkaluja hyödyntäen. Yhtiö aloittaa viiden henkilön voimin ja Kariste ennustaa yhtiön tuplaavan Ilmeen myyntikatteen muutamassa vuodessa.

Jaa: