Ilmeen hallitus vas. Markus Heinonen, Arto Liinpää, Oskari Kariste, Mikael Jungner, Panu Luukka ja Mikko Eskelinen.

Ilme vahvisti hallitustaan kolmella asiantuntijalla

Mainostoimisto Ilme Oy on vahvistanut hallitustaan kolmella asiantuntijalla. Näkemyksensä ja kokemuksensa yrityksen kehittämiseen antavat hallituksessa nyt myös yrityksen kasvun ja uusien liiketoimintojen asiantuntija Mikael Jungner, mainosalan yrittäjä ja hallitusammattilainen Arto Liinpää sekä henkilöstö- ja arvojohtamisen ammattilainen Panu Luukka.

Hallitusta johtaa perustaja Oskari Kariste ja muina jäseninä ovat suunnittelujohtaja Markus Heinonen sekä toimitusjohtaja Mikko Eskelinen.

-Liian usein törmäsimme tilanteeseen, jossa kokouksissa visiointityöhön varattua aikaa kului arkisiin johtamisen haasteisiin ja paksumman tussin viivat siirtyivät seuraavaan kokoukseen, kertoo toimitusjohtaja Mikko Eskelinen.

– Niinpä päätimme kutsua avuksemme kolme näkemyksellistä ammattilaista ja pyhittää
hallitustyöskentelyn suuntaviivojen etsimiseen sekä strategian etenemisen varmistamiseen, jatkaa yrityksen perustaja Oskari Kariste.

Ilme on kyennyt aikaisempina vuosina 15-20 % vuosittaiseen myyntikatteen kasvuun. Ensi vuodelta yhtiö odottaa kasvua digitaalisista palveluista sekä uusista liiketoiminnoista.

-Ulkopuolisten jäsenien tuominen näinkin pieneen yritykseen saattaa kuulostaa mahtipontiselta. Ajattelemme kuitenkin, että tällaisina aikoina mainostoimiston on uskallettava katsoa itseään kriittisesti ja avarrettava omaa ajatteluaan kaikin mahdollisin keinoin löytääkseen kasvun lähteitä, jatkaa Kariste.

Mainostoimisto Ilme Oy toimii Lahdessa ja Tamperella ja työllistää 25 markkinointiviestinnän ammattilaista. Vuonna 2013 sen myyntikate oli 1,9 milj. euroa Yhtiön omistavat Oskari Kariste, Markus Heinonen ja Mikko Eskelinen.

Lisätiedot:
Mikko Eskelinen
toimitusjohtaja

Mainostoimisto ILME Oy
LAHTI: Svinhufvudinkatu 23, 15110 Lahti
TAMPERE: Polttimonkatu 4, 33210 Tampere

gsm +358 40 5287 745
tel. +358 20 7429 850

www.ilme.fi

Jaa: