Ilme uudistaa Iskua

Mainostoimisto Ilme on aloittanut yhteistyön Iskun kanssa.

On hienoa päästä terävöittämään Iskun markkinointiviestintää. Isku on vahva, suomalainen brändi, jota kehitämme nyt yhdessä.

Iskun johdolla on halu näkyvään visuaaliseen muutokseen yrityksen kaikessa viestinnässä. Muutos auttaa Iskua erottautumaan kilpailijoistaan selkeästi. Ja tähän maaliin meidänkin tekemisemme tähtäävät koko ajan: teemme selkeästi erinäköistä Iskua kuin ennen.

Pääasiallisena työnämme uudistuksessa on ollut tuoda esille loppuasiakkaan näkökulma sekä kohdistaa markkinointia yhä tarkemmin oikeille, aktiivisesti sisustuksesta kiinnostuneille kohderyhmille.

Koska yrityksen johdolla on ollut selkeä ja johdonmukainen visio tulevasta, on meidän mainostoimistona ollut helpompi keskittyä viemään haluttua viestiä Iskun asiakkaille. Kevään aikana tulemme näkemään merkittäviä toimenpiteitä niin Kärkimedian kampanjoissa, aikakauslehdissä, TV:ssä, Iskun asiakaslehdessä, Iskun verkkosivuilla kuin Iskun myymälöissäkin.
Me Ilmeessä olemme erittäin tyytyväisiä Iskun ratkaisusta valita tunnetulle lahtelaislähtöiselle tuotemerkille lahtelaislähtöinen mainostoimisto.
On ollut ainutlaatuista toimia arvostetun tuotemerkin kanssa, joka on halunnut luoda mainostoimistoonsa luottamuksellisen asiakassuhteen. Olemme päässet luomaan Iskulle uutta ilmettä ja terävöitettyä markkinointiviestintää koko johtoryhmän tukemana.Mainostoimisto Ilmeen Isku-tiimissä työskentelevät toimitusjohtaja Oskari Kariste, suunnittelujohtaja Markus Heinonen, projektipäällikkö Jaana Toivanen, AD Marko Koljonen, AD Jarno Järvi ja copy Antti Laiho.

Jaa: