Ilme kasvoi 320 hengellä

Mainostoimisto Ilme järjesti yhdessä Lomagraphicsin kanssa torstaina 24.1.2013 harvinaiset mainoskasvokuvaukset Lahdessa. Kauppakeskus Valossa järjestetyssä ilmoittautumistilaisuudessa etsittiin ihan tavallisia ihmisiä mainosten malleiksi, näyttelijöiksi tai avustajiksi. Tilaisuus keräsikin paikalle 320 innostunutta lahtelaista, jotka antoivat tyylinäytteensä Ilmeelle.
Mainoskasvokuvaukset avaavat harrastelijoille mahdollisuuden esiintyä mainoksissa ja tuovat kaivattua aitoutta mainontaan. Monilla paikalle saapuneilla oli jo kokemusta näyttelemisestä, teatterista, ohjaamisesta tai mainoksien teosta. Nuorin osallistuja oli 3-vuotias ja vanhin 75-vuotias.
”Yksi Ilmeen kilpailueduista on ollut kyky tuottaa tv- ja verkkofilmit suunnittelusta aina mediaan saakka omin voimin. Rakentamalla oman näyttelijä- ja avustajapankin kykenemme nopeuttamaan omaa prosessiamme ja samalla varmistamaan lopputuloksen laadun, kun tekijöillä on omakohtainen kokemus valitun talentin kyvyistä ja soveltuvuudesta kulloiseenkin hankkeeseen”, kertoo Ilmeen toimitusjohtaja Mikko Eskelinen.
Digitaalisuuden luomien mahdollisuuksien myötä yhä useammat mainostajat kaipaavat myös verkkomainoksiin liikkuvaa kuvaa. Televisiomainonta ei siten ole enää ainoa mahdollisuus päästä videotähdeksi. Mainostoimisto Ilme haluaa oman mainoskasvokuvapankin myötä nopeuttaa prosessiaan.

Jaa: