Olen Satu, Ilmeen projektipäällikkö. Työni koostuu kaiken kuhinan keskellä monesta roolista. Olen osana asiakkaan tiimiä, alihankkijoiden ja partnereiden go-to person, oman tiimini yhteishengen kokoaja, ja kaiken kommunikaation filtteri – joka suuntaan.

Ilmeen projektipäällikön päivittäinen työ koostuu isoksi osaksi kommunikaatiosta. Kuuntelua, puhumista (paljon tätä), kirjoittamista. Viestintäkanavat ovat monimuotoisia. Facebook, Instagram, sähköposti, WhatsApp, tekstarit ja puhelut – kaikki kuuluvat projektipäällikön arkeen ja asiakkaiden, kumppaneiden ja tiimin kanssa kommunikoimiseen. Tärkeää työssä on tietää milloin ja miten kommunikoidaan.

Ilmeen projektipäälliköt ovat kaikki erilaisia. Jokainen saa vaikuttaa työnkuvaansa ihmisen ja oikeastaan myös asiakkuuden mukaan. Itse olen toiminnan ihminen.  Tätä kautta minulle on avautunut mahdollisuuksia olla suoraan tapahtumien ytimessä – olen usein asiakkaan projektissa konkreettisesti mukana: ohjaajana, käsikirjoittajana, somistajana, mallina, tapahtuman edustajana, koirankesyttäjänä – you name it. Yksikään päivä ei ole samanlainen. Projektipäällikkönä en siis ainoastaan hyöri toimistolla Excelien parissa.

Minulle projektipäällikön työn kannattelevat pilarit ovat positiivinen asenne, nopeus ja tarkkuus, ihmisläheisyys ja huumorintaju.

Kehityn työssäni jatkuvasti ammattilaisena. Tämän mahdollistaa myös Ilmeen oma ”kehityspolku”, jossa kehittymisestä tulee osa perusarkea. Olen asettanut itselleni tietyt unelmat ja tavoitteet sekä valinnut mentorin, jonka kanssa pystyn viemään osaamistani entistä korkeammalle tasolle. Peruspuurtaminen on tästä kaukana, saan toteuttaa itseäni täysillä.

Oma tiimini on minulle kaikkein tärkein. Se koostuu Ilmeen poppoosta, asiakkaasta, kumppaneista ja ihan kaikista, jotka ovat osa projektia. Minulle on tärkeää, että asiakas ja kumppanit tuntevat tämän soluissaan. Ilme ei tuota pelkästään mainostoimiston palveluja, meiltä saa todellista rakkautta lajiin ja aitoa intohimoa tehdä parasta mahdollista tulosta.

 

Satu Inberg

projektipäällikkö

Puh. 020 7488 870