Haussa luova UI/UX-suunnittelija

Mikäli hyvä fiilis, into ja halu haastaa itsensä kuuluvat sinunkin mielestäsi jokaiseen työpäivään, Ilmeisesti juuri sinä kuulut osaksi suunnittelutiimiämme.

Arvojemme mukaisesti teet töitä rakkaudesta lajiin, olet valmis heittämään kroppaa peliin, uskallat ajatella ääneen ja olet aina valmiina auttamaan.

Sinulla on

– kokemusta käyttäjälähtöisestä suunnittelusta ja työnkulusta
– vahva osaaminen Adobe CC -työkalujen käytössä
– kokemusta prototypointi-työkalujen (Sketch, InVision, Adobe Xd, yms.) hyödyntämisestä
– ymmärrystä verkkopalveluiden CMS-järjestelmistä (WordPress, Drupal, episerver)
– kyky työskennellä tiiviissä yhteistyössä devaajien kanssa
– taito esitellä ja myydä ideasi niin sisäisesti kuin ulkoisestikin

Asiakaskuntamme koostuu niin kansallisista kuin kansainvälisistäkin toimijoista. Tarjoamme siis paitsi parhaat työtoverit, myös mahdollisuuden luoda ja kehittää erottuvaa markkinointiviestintää erilaisten yritysten tarpeisiin.

Haluat varmasti myös tietää, millaista on olla meillä töissä? Projektipäällikkömme Satu kirjoitti aiheesta tekstin. Lue se täältä: https://www.ilme.fi/blogi/millaista-olla-ilmeen-projektipaallikko/.

Lähetä meille hakemuksesi työnäytteiden kera osoitteeseen .

Työnkuva täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mainostoimisto Ilme on Lahdessa, Tampereella ja Floridan Naplesissa toimiva markkinointiviestinnän toimisto, joka tunnetaan pitkäaikaisista asiakassuhteistaan, laajasta palveluvalikoimastaan, 21-vuotisesta kokemuksestaan sekä yhtenä Suomen parhaista työpaikoista. Uskomme vahvasti siihen, että tyytyväisen asiakkaan takana on aina tyytyväinen työntekijä. Siksi Ilme on jo viidettä vuotta peräkkäin Great Place to Work.

Jaa: