Haussa luova Art Director

Mikäli hyvä fiilis, into ja halu haastaa itsensä kuuluvat sinunkin mielestäsi jokaiseen työpäivään, Ilmeisesti juuri sinä kuulut osaksi suunnittelutiimiämme.

Arvojemme mukaisesti teet töitä rakkaudesta lajiin, olet valmis heittämään kroppaa peliin, uskallat ajatella ääneen ja olet aina valmiina auttamaan.

Sinulla on:

– paljon ideoita ja kyky nähdä asiat eri näkökulmista
– olet luova ja sinulla on aiempaa kokemusta luovalta alalta
– tuotat näyttävää visuaalista sisältöä
– toimit luontevasti osana suunnittelutiimiä
– otat mielelläsi vastuuta ja osaat myös kantaa sen
– kommunikoit sujuvasti suomeksi ja englanniksi

Asiakaskuntamme koostuu niin kansallisista kuin kansainvälisistäkin toimijoista. Tarjoamme siis paitsi parhaat työtoverit, myös mahdollisuuden luoda ja kehittää erottuvaa markkinointiviestintää erilaisten yritysten tarpeisiin.

Haluat varmasti myös tietää, millaista on olla meillä töissä? Projektipäällikkömme Satu kirjoitti aiheesta tekstin. Lue se täältä: https://www.ilme.fi/blogi/millaista-olla-ilmeen-projektipaallikko/.

Lähetä meille hakemuksesi työnäytteiden kera osoitteeseen .

Työnkuva täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Mainostoimisto Ilme on Lahdessa, Tampereella ja Floridan Naplesissa toimiva markkinointiviestinnän toimisto, joka tunnetaan pitkäaikaisista asiakassuhteistaan, laajasta palveluvalikoimastaan, 21-vuotisesta kokemuksestaan sekä yhtenä Suomen parhaista työpaikoista. Uskomme vahvasti siihen, että tyytyväisen asiakkaan takana on aina tyytyväinen työntekijä. Siksi Ilme on jo viidettä vuotta peräkkäin Great Place to Work.

 

Jaa: